Olyan ember írna akinek részleges körülmetélése volt. Illetve hogy sikerült, mennyire volt beszűkülve előtte?
Figyelt kérdés
Amúgy kórházi orvosok tényleg mind levágják az összes bőrt könyörtelenül, főleg ha naív vagy?2011. jún. 15. 20:42
1/3 A kérdező kommentje:
Azt én is tudom. Olyanok írását várom akiknek iylen műtétje volt!
2011. jún. 17. 01:08
2/3 anonim válasza:
Szia!
Igen, sajnos sok orvos egyből a teljes körülmetélést javasolja, ezért fontos, hogy megfelelően tájékozódj, mielőtt ilyen beavatkozáson veszel részt.
Linkelek neked egy topikot, itt egy 20 éves fiú leírta, hogy ő hogyan esett át részleges körülmetélésen, ajánlanám, hogy olvasd el.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__6..
Az első válaszolóhoz hasonlóan én is azt mondanám, hogy EE-vel vedd fel a kapcsolatot, ő eltudna téged látni kellő információval a témát illetően. Azt megkérdezhetem, hogy hány éves vagy ?
3/3 anonim válasza:
A második kérdésedre válaszolnék csak: igen, az SZTK-s orvosok ezt csinálják a legtöbb esetben, mert nekik a teljes körülmetélés a legkényelmesebb. Ezért őket KERÜLD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!