Ha nem kezelik a magas vérnyomást attól lehet impotens is az ember?
Lehet, és halott is, de akkor az előbbit megúszod, ha gyorsan végez veled, de sajnos ennél alattomosabb.
Meg különben is mi a túrónak ne kezelné az ember? Nem kell rögtön gyógyszer (sőt, ha még nem muszáj, akkor ne is jusson odáig). Egészséges életmód (bla-bla) meg rendszeres tisztítókúra, ásványi anyagok, vitaminok pótlása mellett vannak még más módszerek is, amivel megfordítható a dolog. De kivárni, hogy mi lesz akkor?? Az már állatság a mai világban, csak tájékozódni kell a lehetőségekről.
de mért nincs tünetem?
am szerintem nekem már régebb óta van magas vérnyomásom és semmi bajom nincs szerintem ez a rendes vérnyomásom
Az első tünetek egyike lehet a visszatérő, jellemző módon reggel jelentkező fejfájás, a tompa tarkótáji, halántéktáji lüktetés, amely lehajlás esetén fokozódik. Gondolhatunk magas vérnyomásra akkor is, ha romlik a koncentrálóképességünk és az egyensúlyérzékünk, szívünk visszatérően túl szaporán dobog, vagy gyakran panaszkodunk tompa mellkasi nyomásra, ok nélküli izzadásra vagy múló látászavarra.
ezek a tünetei és nekem kb 1 vagy 2 van ezek közül ..
de mért nem érzem
lehet attól ment fel mert keveset mozgok?
kb 1 hónapja alig mozogtam vmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!