Fityma szükületem van, lankadt állapotban hátra tudom húzni a bört, bár néha kicsit nehézkes, merev állapotban meg talán a negyedéig vagy addig se! Teljes vagy részleges körülmetélés a jobb? győrben melyik doki az aki szépen dolgozik?
Kedves kérdező!
Ajánlanék neked egy személyt, aki ért a témához és szívesen segít bárkinek az ehhez hasonló témákban. Itt a fórumon is megtalálod őt "EE" néven.
Linkelek neked egy topikot, ahol az övé az első hozzászólás, aminek a jobb alsó sarkán lévő "Privát e-mail a válasz írójának" menüponton keresztül tudod felvenni vele kapcsolatot.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__9..
Fordulj hozzá bizalommal, nekem is rengeteget segít. Ő el tud látni téged tanácsokkal, mert ez egy olyan dolog amit nem szabad elkapkodni. Minden jót a későbbiekben.
D.
Akkor minimálisan javult.De menj orvoshoz vele,simán beutaló nélkül eltudsz menni vizsgálatra,csak a beavatkozáshoz kell szülői nyilatkozat.Megvizsgál,te elmondod vizsgálat előtt mi a gond és hogy az érdekelne milyen megoldások vannak,mert nem szeretné metélést.Vannak a metélésen kívül is más megoldások,majd elmondja.Beszéld át,de otthon is nyugodtan ülj le és beszélgess a szüleiddel erről,vagy testvérrel,valakivel beszélj erről és menj el orvoshoz,jön a nyár,ne várj vele,most lesz bőven időd.Ha vársz és nem teszel semmi akkor nem fog meggyógyulni,sőt még rosszabb lehet.
Menj el nyugodtan,akár telefonkönyvből néz ki győri urológusokat és telefonon is előre bejelentkezhetsz,elmondhatod a gondjaidat.,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!