Mit csináljak ha nem akarok már tovább élni? 25F
Figyelt kérdés
Semmi kedvem már az élethez, eddig is csak vegetáltam, nincsenek barátaim, nem járok el sehova, nincs hobbim, nincs szakmám, nincs munkám, nem érzem jól magam emberek közelében, nem motivál semmi, csak azt várom mikor döglök már meg és tervezgetem hogyan vessek véget az életemnek.2019. ápr. 12. 15:25
21/29 anonim válasza:
Én továbbra is azt kérdezem tőled (és választ várok!), hogy ha segíteni nem tudsz, miért rontasz a helyzeten, azzal, hogy kommentelsz? Ennyire sivár az életed, hogy ettől érzed magad jobban? Komolyan érdekel a véleményed erről.
22/29 anonim válasza:
Engem meg az érdekel miért manipulálod az embereket egy ilyen súlyú kérdéssel mikor eszed ágában sincs az öngyilkosság, a saját kérdésed alá kommentelsz másik profilról/profilokról és próbálaz hülyíteni másokat. Azt hiszed a felnőttek ezen nem látnak át? Ugyan abban a stílusban írsz.....2 perc alatt levágja bárki. Tudod ezzel az a gond, hogy lehet van itt olyan aki majd tényleg az utolsó segélykéresét írja ki ide. Csak szegényt senki nem fogja komolyan venni az ilyen unatkozó idióták miatt. Kereshetnél valami jobb elfoglaltságot is. Pl. Menj el tanulni, nem fog megártanim hátha intelligensebb stílust szedsz magadra. Nem levelezgetek egy idiótával privátban és a kérdésed sem követem tovább. Csak felhivtam a figyelmét az olvasóknak, hogy kamu és átverés az egész.
23/29 anonim válasza:
Te manipulálod a Kérdezőt, te agyatlan barom! NEM én vagyok a Kérdező, csak marhára felb.szod az agyamat, mint ahogy látom másét is! Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy lehet valaki ennyire idióta?! Te kergeted a halálba a Kérdezőt, én segítő szándékkal írtam neki. SOHA nem szórakoznék ilyennel, mivel az egyik ismerősöm is öngyilkos lett fiatal korában! Egyszerűen gusztustalan féreg vagy és kössz, hogy letiltottál, legalább nem ilyen férgekre pazarlom az időmet, mint amilyen te vagy!!!
26/29 A kérdező kommentje:
Azért nem ettem még meg, mert ez egy elég ritka növény és csak egy helyen láttam eddig...oda viszont nincs állandó bejárásom (= nem tudok bemenni sehogy sem), majd ha legközelebb megyek akkor szedek...nem kell rögtön okoskodni.
2019. ápr. 13. 07:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!