Mit csináljak ha nem akarok már tovább élni? 25F
11/29 A kérdező kommentje:
KÖZBEN MEGTALÁLTAM A MÓDSZERT!
12/29 anonim válasza:
2019. ápr. 12. 15:59
13/29 anonim válasza:
Inkább igyál egy sört. És szarjál mindenre.
2019. ápr. 12. 16:46
Azért azt nem biztos, hogy bevállnám mert lehet olyan kínok közőtt fogsz meghalni amit azért önként nem vállalnék ha van humánusabb módszer. Ráadásul ha közben ordítozol fajdalmadban rádhívják a mentőt és csak égő lesz az egész meg a zártosztalyon végzed lekötözve.
Bár ha ennyire unatkozol, hogy nem tudtál kitalálni jobb figyelemfelhívó dumát, végül ez is egy kaland lesz. Az érfelvágás nem fáj, szépen elalszol. Csak ne kend össze az egész lakást. Egyebként ne hidd, hogy bárkivaggódna érted. Inkabb röhögünk, hogy lehet ekkora lúzer valaki. Miért nem írsz a többi cimborádnak, naponta van egy ilyen kérdés? Vagy te írod ki mindet? 😁 Hátha nem és akkor lenne kivel megdumálnod a szar az élet projektet, nem a normalis embereket fárasztanád.
2019. ápr. 12. 17:05
15/29 A kérdező kommentje:
Hiába visznek be, nincs ismert ellenszere ennek a méregnek. Az meg nem érdekel ki aggódik és ki röhög, csak dögöljek már meg végre valahogy. Aztán mindenki azt csinál amit akar.
Mégis milyen ember az, aki ilyet ír : ,,Egyebként ne hidd, hogy bárkivaggódna érted. Inkabb röhögünk, hogy lehet ekkora lúzer valaki.” ????
Te normális vagy? Higy tudsz így aludni éjjel? Nézzél már magadba. Egy emberi életről beszélsz, ha segíteni nem tudsz, legalább ne ronts a helyzeten.
2019. ápr. 12. 18:14
Kiválóan tudok aludni. Nem látod, hogy csak a cirkuszt csinálja unalmában és közönséget keres hozzá? Aki meg akar halni az megöli magát nem húzza itt a népet milyen növenyt talált, aztán azóta se ette meg. Bocsi de ez röhejes. Mellesleg privátban fáraszt a hülyeségeivel annyira meg akar halni. Írja ki mi a valós baja, de az ilyen manipulatív ingyen cirkuszra nem vagyok vevő és fel is háborít, hogy viselkedhet valaki így. Más meg súlyos betegen az életéért küzd. Szégyellhetné magát.
2019. ápr. 12. 19:52
#18 Az én vagyok, aki privátban próbál némi emberséget verni beléd, nem a Kérdező! Te szégyeld magad, hogy ennyire gusztustalan ember vagy!
2019. ápr. 12. 19:57
Miért nem a kérdezőt fárasztos cicamica.....olyancszép pár lennétek. Bár az a gyanúm te itt lógsz éjjel nappal és több profilod is van. Ez az egyik, amivel a kérdést kiírtad meg a másik. Azért ez gáz. A növényevéssel mi lesz?
2019. ápr. 12. 20:14
Vedd már észre magad, te idióta. Leírom még1x, hogy eljusson az agyadig, 26 éves NŐ vagyok! Legyél szíves többet nem kommentálni ehhez a kérdéshez. Ha velem van bajod, azt folytassuk privátban!
2019. ápr. 12. 20:22
Kapcsolódó kérdések: