Ki hord kozuletek ma is gumipelenkat? Miert? - (gumipelenka = a moshato pelenkanadrag, ami kivul pvc folia boritasu)
Nekem a buggyos tipus nem jön be nagyon. A pvc zörgés, az mindenképp kell. Legjobb, mikor felveszem, még hideg a pvc és nagyon hangos! Imádom. Latexok nagyon nem jönnek be, nem zörögnek.
Nekem napi 3pelus tellik meg. Éjjelt kibírom 1el,2meg g nappal.
Felnőtt méretű csónak pelenka illetve zsebes pelenka azért jó, mert ott az éjszakai mosható pelenkába annyi bambusz pelenka betétett, és Perford pelenkát lehet bele rakni amennyi vastagság szükséges a pelusnál.
És lehet állítani a pelenka derékmagasságát, és derék szélleségét megfelelő méretre patentottak. És mint az eldobhatós pelenkáknál a lábszáraknál van védőgát, így nincs pelenka szivárgás csak nyugodtabb alvás reggelig.
Sajnos Magyarországon nem kapható ilyesmi.
en se onnet rendelek hanem leginkabb a "rearzcomé-rol, vagy a "plastikwasche.de" rol!
most epp szaraz-(az elobb tettek tisztaba)-pottyos piros vastagavbb guumipelenla es pottyos piros buggyosab fazonu zorgos gumibugyi van rajtam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!