Nagyjából egy 1.5éve elkezdtem edzeni elég sokat fejlodtem viszont most megyek ki külföldre dolgozni és nem fogok tudni edzeni teljesen össze fogok szakadni 1 év alatt minden el veszitek amit eddig nagy nehéz felepitettem ?
Figyelt kérdés
ma 00:00
1/1 anonim 

válasza:

Miért nem tudod folytatni? Ha pénz/időhiány miatt nem is tudsz annyit/úgy, mint itthon, _valamennyit_ akkor is tudsz, ha akarsz. Ha mást nem sajátsúlyos gyakorlatokat tudsz csinálni bárhol, bármikor, de egy súlyzókészlettel még beljebb vagy. Ha _semmit_ nem edzesz akkor nyilván elkezd leépülni az izomtömeg, de utána sokkal könnyebb és gyorsabb visszaépíteni.
https://www.youtube.com/watch?v=OTrTqs9FLq0&t=3595s
Abszolút nem az én világom, de nagyon érdekes és okos dolgokat mondd a csávó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!