Par napja letortem a fogamat a bal felso metszot, a tegnapi nap folyaman betomtek es felepitettek. A vegen kertek hogy harapjak a hatso fogaimra hogy jolett e, es ugyereztem hogy igen. ?
Figyelt kérdés
Mara pedig ahogy kiment az erzestelenito, ahogy osszeharapok az also fogam eleri a felso metszofogamat belul es nemtudok rendesen osszeharapni. Jovoheten megyek vissza csinaltatni egy masik fogamat az a legkozelebbi idopint, addig okoz valami problemat hogy ez igyvan, vagy probaljak elerni masik orvost hogy ez nagyon surgos problema?2022. márc. 10. 15:44
1/10 anonim válasza:
EZT az orvost hívd fel és mondd el, mi a problémát. Ha más orvoshoz mégy - feltéve, hoyg egyáltalán elvállalja valaki -, az eredeti orvosod nem fog többet foglalkozni veled, teljesen jogosan. Ha más belenyulkál a munkájába, akkor attól kezdve semmiért nem felelös, és érthetö módon dühös!
2/10 anonim válasza:
Jövőhéten hozzá mész vissza? Ha igen, akkor szerintem ráér akkor szólni, annyira azért nem sürgős, 1 hét belefér így is, de akkor mindenképp csináltasd meg vele.
3/10 Ypszilon1980 válasza:
Amikor visszamész, ezt elmondod neki.
4/10 petraa07 válasza:
Hát az ilyet nem jó halogatni. Megmondom miért. A fog maga plusz terhelés alatt van így hogy magas a tömés és elkezd hét fájni a fogad a másik mivel metsző fog máshogy kapja a terhelést mint a rágófogak és ez miatt a tömés sérülhet, letöredezhet. Ha lehet menj és igazítsanakna tömés én h jó legyen minél előbb.
7/10 anonim válasza:
Mivel a jövö héten megy, ezért addig nem lesz igazán baja
8/10 petraa07 válasza:
7 es szakértő vagy?!
Kétlem....
Én 10 éve dolgozom a szakmában azt írtam le amit tapasztaltam. Javasolt előbb elmenni de már mindegy mivel hétvége lesz és ünnep is.
9/10 anonim válasza:
Amikor fogszabályozóm volt, direkt tettek a hátsó rágófogaimra egy-egy göböt, hogy magasabb legyen.
Ennek az volt az oka, hogy picik voltak a fogaim, és igy, hogy szépen "megnyúltak" a fogak.
Egy darabig rágni se tudtam, csak ezen a magasított fogon, mert a többi nem ért össze.
Aztán hónapokkal később leszedte ezt a tömésanyagból épített izét, és kész.
Szóval ha én éltem így hónapokig, akkor egy hét belefér.
10/10 petraa07 válasza:
A fog szabályzás teljesen más téma. Teljesen más folyamatok.mennek végbe. Igazából össze se lehet hasonlítani akéz dolgot de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!