Ki hord kozuletek ma is gumipelenkat? Miert? - (gumipelenka = a moshato pelenkanadrag, ami kivul pvc folia boritasu)
utolso!!
pontosan! napkozben is kivalo a pelenka de foleg a gumibugyi,mert minden bent marad meg a szagok is!! estere meg kitunoen alszom jol bepelenkazva es gumibugyiban!!eppezert rajtam non-stop 24/7 van pelenka es gumibugyi!!(most is egy kiralykek gumibugyit hordok alaja molicaire pelenkaval)
hat ez az "amikor szukseg van ra"
csakhogy nekem 24/7 Non-Stop,szuksegem van pelenkara es gumibugyira!
ejjel nem ebredek fel ha pisikelni kell!nappal meg mire olyan helyre erek mar bent van a gumipelenkamban!keptelen vagyok visszatartani!-ezert aztan Anyukam ellenorzi surun van-e rajtam pelenka es gumibugyi!
Nem szabad elfeledkezni arról, hogy még a pisis mosható pelenkákat is sűrűbben kell cserélni még az éjszaka alatt is. És tiszta mosható pelenkában jobb az éjszakákat végig aludni. Meg a gumibugyikat sem árt cserélni éjszaka alatt is.
Így elkerülhető a pelenka kiütés. Addig a mosás előtt lezárható vízzel félig tele pelenka vödörbe kell helyezni, a szennyezett mosható pelenkákat.
utolso!
a netrol peldaul!
etsy.com nem tul dragak ott! de van peldaul az amazonon is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!