Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A Hidrogén peroxidos kúra...

A Hidrogén peroxidos kúra időtartama? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! 3 napja kezdtem el fecskendővel hidrogén peroxidos vizet orrjaratokba fecskendezni, majd 2 dl vízben egy kávéskanálnyi H2O2-ot inni egy idősebb gyogyszerész hölgy ismerősöm tanácsára. Nagyon erősen bele keveredtem ebbe az influenzaba és ezzel gyógyítom most magam, ami eddig hatásos is, mert tisztul le végre az arcuregem és már kezdek levegőt is kapni, illetve tüdőről is már kezd némileg szakadni fel. A kérdésem az lenne, aki szintén gyógyításra használja a H2O2-t, az mennyi ideig bonyolít le egy kúrát és mennyi ideig tart szünetet 2 kúra között?

A válaszokat előre is köszönöm!

tegnap 21:41
 1/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
58%
Ezzel sajnos nem gyógyítod magad,erősen oxidáló és roncsoló hatása van. Hidrogén peroxidot sehol sem használják gyógyításra.
tegnap 22:10
 2/6 anonim válasza:
86%
Ilyenről még nem is hallottam. Én csak fertőtlenítésre használom. Sebkezelésre pl.
tegnap 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:
80%

Én is csak száj-, toroköblítésre, sebfertőtlenítésre használom. Kis mennyiségben stimulálja az immunrendszert. [link]

Én nem javaslom a kúraszerű használatát, inkább csak betegség alatt eseti jelleggel.

tegnap 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
Anyám, az egy külsőleges fertőtlenítő, a 3%os hidrogén peroxid oldatot is tovább kell hígítani, ha szájvíznek használja az ember, nemhogy az orrüregbe fecskendezni
tegnap 22:30
 5/6 anonim válasza:
39%

Mi amúgy tart a nátha, addig szoktuk használni. Vagy esetleg amikor eszünkbe jut. Azért nem csináljuk gyakran, de nekem pl nagyon sokat segített a peroxid. Apukámnak is szintén. Ő mondjuk 10 éve használja, az elején én is hülyének néztem, de aztán rájöttem, hogy nem annyira hülye.

A laboreredményei ennek hatására is roppant kiválóak, így elkezdtem 4 éve én is használni, de csak amikor eszembe jut, vagy amikor náthás vagyok.

tegnap 22:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
tegnap 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!