Miért "hallucinálok"? Megőrültem volna?
Figyelt kérdés
A problémám nem ma kezdődött,mindig is láttam dolgokat,este mozgó alakokat,állatokat,lényeket(nem csak este).Azt hittem 9 éves koromig hogy ez természetes,mindenki látja "őket".Akkor koppantam,mikor felkiáltottam a barátnőm társaságában,hogy "milyen aranyos róka!" de erre ő azt mondta,hogy nem látott semmit. szüleim erről nem tudtak,azt hitték,csak képzeletbeli barátom van,de még ma is látom őket,nem félek tőlük,de tudom hogy nem kéne ott lenniük.Őrült vagyok?Nem szeretnék se bogyókat szedni,se diliházba menni,mert ettől függetlenül szerintem teljesen normális vagyok.2010. jún. 28. 16:06
21/25 anonim válasza:
Köszönöm a lenézéseteket!
Csupán 15 évvel lőttél mellé, de sebaj, ebből is látszik, hogy mennyire ostoba vagy! És úgy mellesleg:vegyészmérnök vagyok, csak, hogy a további találgatásokat megelőzzem.
Szép napot!
22/25 anonim válasza:
Nem rossz a szemed? Akiknek rossza szeme azoknak az agya összerak néha emlékképekből egy képet, ami természetes dolog, nem pszichiátriai betegség.
23/25 anonim válasza:
A barátnőd nem létezett akinek felkiáltottál, hogy cuki a róka?
24/25 anonim válasza:
figyu szerintem lehet, hogy tudsz kommunikálni a szellemekkel. Tudom hogy hülyén hangzik, de az apám nagynénje is tud "csevegni" velük csak ő segít nekik a szellem világba jutáshoz.Az emberi lelkek néha itt ragadnak a mi világunkban és azt hisziki hogy még élnek. Ők tudják kik látják őket, és ezért próbálnak jelezni Neked, hogy segíts rajtuk. Ha gondolod beszélek az apám rokonával. Vagy ez vagy a bogyók. Te döntesz! És aki be mer szólni azt felkeresem!
25/25 jungheinrich válasza:
helo! Ènis szoktam látni villnásokat foltokat elsuhano formákat amiket valami állatnak látok... De Ma reggel 2014.10.18. elsönek sétálltam le az utcánkból és egy néni házábol kutya ugatást morgást halottam a barátnömmel. neki nem szoltam semmit de a néninek nincs kutyája egyedul él és már máskoris halotam tole ojan zajt h puffant valami és pislákolt a félig felhuzott redonyenel a lampa mellé erdekes hangok... ezek reggel 5-6 ora között.. amikor jottem haza fele szintén sötétvolt elsönek egy macskát haluvináltam. aztán egy gyönyörü csillogos szemü rókát az árokban ami jött felém es eltünt... ezek után tartottam haza es az udvarunkba tekintve halom h a kutyám nyüszìt egy rövidet esintha egy sötét alakzatsuhant volna el az udvaron keresztbe.. miutan bementem és a teraszele ertem ahol ezt láttam közvetlen elöttem egy nagy marancs sárgás folt apro pöttyokböl bevillant... aztàn eltünt kicsit ijedt voltam és ide fordultam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!