Miért "hallucinálok"? Megőrültem volna?
Ha akkor vannak ezek, amikor álmos vagy, akkor lehet hipnopóg hallucináció.
Egyébként: rendben van a látásod?
Kedves ma 03.08!
Nincs olyan, hogy racionális világ és társadalom, nem lehet kategorizálni, és attól, hogy te nem hiszel dolgokban, attól még azok léteznek, csak a földhözragadtságod és szűklátókörűséged, túlzott racionalitásod(nem csak tiéd) meggátolják, hogy a valósnak nem vélt dolgok teret kapjanak. Akár szeretnéd, akár nem ezek a dolgok jelen vannak a világunkban.
19:53: Embereket is szoktam látni,nem mondanám semmire hogy "szellem",de látok emberi alakokat is.Néha kicsit idegesítenek,például elalvásnál,mert tudnak zajongani.Beszélni még nem igazán beszéltek velem,legalább is nem hiszem.Egymással szoktak néha.
Napi 8-9 órát alszom,nem hinném hogy attól van.
Kérlek,ne itt vitassuk meg ezt a szellem-őrültség kérdést,hanem az ezotériában.Úgysem lesz olyan válasz,ami 100%-os lenne.
Szerintem csak akkor menj el orvoshoz ha már hátráltat a mindennapjaidban ha akkor is ott vannak ha nem szeretnéd és úgymond nem tudod elküldeni őket vagy ha akkor jelennek meg amikor nem kéne.
Mert ilyenre például én is képes vagyok(meg szerintem a legtöbb ember) el tudok képzelni belülről dolgokat de csak ha akarom, úgy ahogy akarom oda ahova akarom tehát irányítva van a dolog és ez nagyon fontos.
Kedves ma 12:46,48!
A válaszod alapján én is tudnálak analizálni, és körvonalakba eltudnám mondani, hogy milyen vagy, de nem alacsonyodok le a te szintedre. Vitát a kérdéssel kapcsolatban nem nyitok veled és a hozzád hasonlókkal, pláne nem ebben a témakörben, egyébként pedig: a Földről is azt mondták, hogy lapos, és megölték azokat, akik ellent mondtak ennek. Valld csak nyugodtan a saját nézeteidet, ennek úgy is csak te iszod meg majd a levét!
07-02 18:07
Mármint te hány éves vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!