Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Ne nézzetek...

Mit csináljak? Ne nézzetek hülyének.

Figyelt kérdés

Le akarom szőrteleníteni a fenekem,és a puncim,de nem merem borotvával,mert félek,hogy megsértem.Gyantázni semmiképp nem fogom.Sajnos nagyon erős,és nagyon sok van belőle:S

Most ne nézzetek hülyének,de a fenék lyuk az hol helyezkedik el?A hüvely után közvetlen,vagy kicsit távolabb tőle?

2010. jún. 21. 15:59
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Tudod elég gáz, hogy nem ismered a saját tested még ilyen alapszinten sem. Az, hogy fogalmad sincsen, hogy hol helyezkedik el a végbélnyílásod azt jelzi, hogy tisztálkodni sem szoktál, így én nem is látom értelmét annak, hogy bármiképpen is szőrtelnítsd magad odalent.
2010. jún. 21. 16:06
 2/10 anonim ***** válasza:
A legszélén helyezkedik!:)És a borotva a legkevésbé fájdalmas megoldás.Csináld tükörrel,óvatosan.A tükör arra is jó,hogy felfedezd és megismerd önmagad.
2010. jún. 21. 16:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős vagy?

Csak azért kérdezem, mert középsuliban volt egy orvosi beszélgetés külön a lányoknak és a fiúknak a testünk ismeretéről. Szóval ott javasolták, hogy fogj egy tükröt és nézzd meg magad "ott" is.

Keress egy tükröt és ha nem érted a látottakat, akkor használd a Google-t!

2010. jún. 21. 16:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan szoktad kitörülni szárás után, ha nem tudod, hogy hol van?Szőrtelenítés helyett szartalanításon törd a fejedet!
2010. jún. 21. 16:11
 5/10 anonim ***** válasza:

a kérdező lány, hacsak nem mutáns és mind fütyivel, mind hüvellyel rendelkezik:P

de ha lány vagy, fenékszőrtelenítés marhaság, még felnőtt nők se teszik. szeméremszőrzet eltávolításával meg bőven várhatsz 18 éves korodig... nyáron max fazonigazítást érdemes, h ne lógjon ki a naciból a szeméremszőrzet...

amúgy meg a kérdésedre a válasz, nesze:

[link]

egy kis testismeret nem árt meg:P

2010. jún. 21. 16:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Dehát a fenéklyukadat törlöd ki székelés után! Hogy a túróba nem tudod, hogy hol van?

Hátulról a sorrend: végbélnyílás (fenéklyuk, ha úgy tetszik), gát, hüvely, húgycsőnyílás (ez utóbbi kettő a nagy- és kisajkak által rejtve). A tükör jó ötlet, vonulj be a fürdőszobába és nézz körül odalent!

2010. jún. 21. 16:21
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen annak,aki normálisan tudott válaszolni:)

Természetesen nagyából tudom,hogy hol van,azért ennyire hülye nem vagyok.Csak azt szerettem volna tudni,hogy pontosan hol van a helye,mert ha leborotválom a nemi szervem és a fenekem belül,nehogy megsértsek vmit.Egyébként 15 éves vagyok,és már nagyon zavar,hogy szőrös vagyok lent,mellesleg nőgyógyászhoz is el akarok menni hamarosan,ezért is akarom leszedni a szőrt.

Még egyszer köszönöm,főleg az utolsó előttinek.

2010. jún. 21. 17:40
 8/10 anonim ***** válasza:

terpeszülésben tükörrel próbálkozz, igyekezz az ujjaiddal kifeszíteni egyenesre a borotválandó felületet, mert ha ráncos, könnyebbe megvágni. és utána hintőporozd be, mert különben kipattog a bőröd

ja, a nődokit nem érdekli a szőr:)

32N

2010. jún. 21. 21:26
 9/10 anonim ***** válasza:
A nődoki akkor fog hülyének nézni, ha leborotválod...
2010. jún. 22. 19:34
 10/10 anonim válasza:

Szia!

Szerintem ne borotváld a kényes részeket, a fazonigazítást is csak akkor, ha nagyon muszáj! Egyrészt a borotválástól csak vastagabb lesz a szőr, másrészt az apró sebeken keresztül könnyen összeszedhetsz bőrbetegségeket! (Elég ha megfogsz pl. egy fertőzött kilincset és aztán nyúlsz oda...) A fenekedet meg hagyd békén, úgysem látszik! És szerintem nyugodtan megbeszélheted a nőgyógyásszal, kérd ki a véleményét!

2010. jún. 29. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!