Ne nézzetek hülyének légyszi. Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre? Bővebben lent.
Nos a helyzet az, hogy kistesót szeretnénk.
Tegnap jött meg, már nem szedek gyógyszert. Ez már "természetes" vérzés.
A férjem viszont szombaton megy ki Franciaországba dolgozni és nem tudom mikor jöhet haza, szóval nem lesz itthon amikor peteérésem lesz.
A kérdésem az hogyha "eltenném" a spermát tudnám e olyan körülmények között tárolni valahogyan peteérésig hogy még életképesek maradjanak?
Tudom elég hülyén hangzik és ne nézzetek hülyének :-)
Egyszerűen csak eszembe jutott és kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Ez tényleg vicces.
Szerintem otthoni körülmények között nem lehetséges.
Gondolj bele. egyrészt sterilnek kell lenni mindennek. aztán gondolom van egy höfok amire lelehet fagyasztani, és van egy módszer amivel olvasztani is lehet.
de gondolom nem lefagyasztod a pörkölt mellett és felolvasztod a mikróban. :))))
aztán megfelelö modon kell beléd jutni is, hogy elérje a célját.
majd a köv hónapban.
Várj, míg hazaér. Gondolom nem évekre megy el.
Még ha el is tudnád tenni (de nem tudod), foganjon meg az a baba természetes úton, és ne inszeminációval, mint egy leszbinél.
(Bocsánat azoktól, akiknek egészségügyi okok miatt van rá szüksége, az persze más.)
Persze nem élet halál kérdése :-)
Csak eszembe jutott hogy mi lenne ha...
De jobban belegondolva hülyeség.
Majd mondom neki hogy mikor jöjjön haza :-))
hivatalos helyen közel -200 fokon tárolják a lefagyasztott spermát, amit hirtelen fagyasztanak, ezt értsd úgy, hogy kb fél másodperc alatt jut el erre a hőfokra. A felengedés is speckó, nemcsak kirakják az asztalra, hogy felengedjen. így életben marad, nem hinném, hogy ezeket te otthon meg tudnád valósítani.
Ha most van az első természetes vérzésed, akkor még nagyon az elején jártok, és ha a tesó is normál úton fogant és nem éveket vártatok rá, akkor azt sem értem, hogy miért számolgatsz rögtön ovulációs időpontokat. Férjed gondolom nem másfél évre megy ki majd próbáljátok akkor, ha hazajött.
Azt hiszem a kisfiam a második tablettamentes hónapban fogant.
Lehet hogy még nem volt peteérésem.
Majd talán októberben összejön.
Bár nem tudom mikor jön majd haza de ha szeptember 3-án megy szerintem csak októberben.
Azt hiszem 10 napot lesz majd itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!