Mitől fogyok ennyire?
Figyelt kérdés
Néhány hónapja emlékszem hogy 75 kg körül voltam éhgyomorra talán 74. Viszont mostanában 72-71 van mikor 71 alatt. Ez azért különös mert nem tettem semmi különösebb erőfeszítést, hogy le fogyjak. Mostanában elég sokat stresszeltem és idegeskedtem sok hülyeségen és hajlamos vagyok bebeszélni magamnak, hogy minden bajom van. Ráadásul én mindig is kifejezetten izzadó típus voltam. Fél éve ugyan csak 68 Kg voltam de szerintem ez a fogyás picit sok. Azt azért hozzátenném, hogy az itthoni mérlegünk is érdekes mert néha kevesebbet mutat kaja után mind előtt és többet mutat miután voltam Wc-n de persze ez csak néha. Szerintetek ez a nagyjából 3 kg fogyás viszonylag kevés idő alatt kórosnak számít? 20/F2018. aug. 7. 16:40
1/2 szabo19950 válasza:
Nem tudom pontosan mit értesz "néhány hónap" alatt, de általában azt szokták mondani, hogy heti fél kg fogyás az egészségesnek számít. Ha ezt vesszük alapul, akkor 3 kilót másfél hónap alatt simán le lehet dobni egészséges ütemben, szóval ha ennél több idő alatt ment le, akkor abszolút nem gondolnám, hogy kóros fogyásról van szó. Nehéz lenne így látatlanban megmondani, hogy mitől fogytál, lehet hogy a stressz miatt kevesebbet ettél, az is lehet, hogy többet mozogtál, de az is lehet, hogy többet ittál a szokásosnál, vagy kevesebb sót ettél és így kevesebb vizet raktároz a szervezeted. Törekedj arra, hogy egészséges kajákat egyél, igyál sok vizet és ne stresszeld magad ilyeneken ok nélkül, aztán minden oké lesz :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! :)
2018. aug. 8. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!