Miért nem fogyok?
Nem akarok sokat fogyni, a kitűzött célom 10 kg, nagyjából ennyi felesleg van rajtam, mégsem sikerül valahogy, 2 hét alatt sikerült elérnem fél kg-os fogyást, azonban ez is ingadozik.
Minden nap 60 percet ellipszis trénerezek (25-ös fokozatú a gép, én 12-es erősségen csinálom, átlag 108 wattal), ha tehetem gyalogolok amikor csak tudok.
Irodai mozgát végzek, sokat ülök, de minden nap munka után irány a terem.
Étkezés tekintetében minden reggel zabkását eszem, friss gyümölccsel, megiszom napi két tejeskávét, este pedig vagy zöldséget eszem hummusszal, vagy egy teljeskiörlésű szendvicset. 1x - 2x a héten becsúszik egy szelet süti. Illetve most szoktam le a dohányzásról.
Ebéd heti menümre pedig egy példa:
Roston sült csirkemell, karfiolpüré
Citromos, zöldfűszeres tonhal, párolt brokkoli
Görögös fetás csirkemell olivabogyóval, vajas bébirépa, zöldborsó
Áfonyás fahéjas banánleves
Majorannás roston sült pulykamell, vajas zöldségköret (sárgarépa, citromsárga sárgarépa, brokkoli, zöldhüvelyű bab)
Egy nap pedig megiszom 2,5 - 3 liter vizet.
Miben változtassak, hogy elinduljon a fogyás? Eléggé reménytelennek érzem már az egészet... :(
Ellipter egy vicc.
Inkább a futópad.
A futópadot nem merem a térdem miatt, nagyon rosszak az ízületeim :(
Mást esetleg tudsz ajánlani?
Akkor tempós gyaloglás emelkedővel. De ne ellipter. Az tényleg egy vicc.
Sok citromfű tea csak citrommal, cukor, méz nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!