Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Annak elennére hogy sokat...

Annak elennére hogy sokat eszek jelentősen fogyok. Mit tegyek? Mitől lehet ez? A szüleimet nem érdekli.17/L

Figyelt kérdés
Sziasztok mivel más választásom nem maradt hozzátok fordulok. Kb 1éve van hogy hiába eszek, hiába csinálok bármit amitől hívni lehet, én csak foyok és fogyok. Hasmenés formában jócskán minden kijön belőlem. Anya mindig a sovány modell alkatú lányokért rajongott ezért egy kicsit sem érdekli a problémám. Sőt kigúnyol és elkezd kiabálni velem ha szóvá teszem hogy elegem van ebből az egészből. Tudja valaki higy esetleg mitől lehet vagy volt már valakivel ilyen és ha igen akkor mi segített vissza hízni? Kérlek segítsetek! Köszönöm!

2018. ápr. 28. 13:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet ki kene vizsgaltatnod magad. Plane hogy hasmenesed van. Lehet irreabilis belszindromad van vagy valami mas belfertozes, gyulladas barmi
2018. ápr. 28. 13:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egyébként 159centimhez vagyok 39kiló. 2éve szintén vékony voltam de volt mindenem, combom, fenekem, a karjaim is megfelelő méretűek voltak. Akkor anyukám folyamatosan mondogatta, hogy milyen undorítóan nézek ki...stb. Ez most tetszik neki, ezért nem hajlandó elvinni kivizsgálásra sem. Viszont én egyszerűen gyűlölöm.
2018. ápr. 28. 13:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Esetleg pajzsmirigy túlműködés. Menj háziorvoshoz, majd kivizsgál és beutalókat ír neked.
2018. ápr. 28. 13:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Ilyenkor még a bélféreg gyanúja isfelmerül.
2018. ápr. 28. 14:03
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2018. ápr. 28. 14:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Egyébként 51kiló voltam! És még azzal is vékony voltam csak megvoltak az idomok amiknek egy nőnél/lánynál meg kell lenni! Most 12-13évesnek néznek. Aki ismer nem hagyja szó nélkül, mindenki megmondja hogy kórosan lefogytam!
2018. ápr. 28. 14:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Elmehetsz egyedül is orvoshoz. Mindenképpen el kellene, mert a hasmenés nem túl normális. Itt nem az alakodról van szó elsődlegesen, de anyukádat az egészséged sem érdekli?
2018. ápr. 28. 14:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Anyukadnal nagy gondok vannak! Elegge beteg a hozzaallasa es nemtorodom... a tobbi jelzot mar le se irom... szanalams!

nem jo ilyenekkel jatszani hiszen gyulladasos es kezeletlen dolgok akar fertozeses komoly problemakat idezhetnek elo! es ezt o is tudhatna meg jo hogy neked tobb eszed van mint neki!

Mindenkepp vizsgaltasd ki magad!

Elso voltam

2018. ápr. 28. 14:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Miért kéne 17 évesen anyukádnak cipelnie orvoshoz?

12-13 éves korom óta egyedül járok orvoshoz.

Elmész háziorvoshoz, elmondod neki a problémádat, majd ő elküld vérvételre és kapsz beutalókat . Ha nem szeretsz egyedül orvoshoz járni kérd meg egy barátnődet/barátodat hogy kísérjen el.

Nem tudja ezt megtiltani neked hogy orvoshoz fordulj, hiába vagy kiskorú, de ha mentálisan ilyen buta akkor el se mondanám neki.

2018. ápr. 28. 14:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 15 éves koromig úgy voltam hogy bármit ettem, meglátszott rajtam. Ezt anyukám is jól tudja, mégis azt mondja hogy semmi bajom. Azt nem hiszi el, hogy hasmenésem van de ha mondom neki hogy nézze meg akkor mindjárt elkezdi mondani a magáét, hogy dehogy nézi. A hasam is szokott fájni. Amit szintén nem hisz el, ha mondom neki annyit mond rá hogy jólvan, vagy hogy annyit panaszkodom mint egy vénasszony. De elmegyek majd orvoshoz, köszönöm szépen!
2018. ápr. 28. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!