Minél többet eszek, annál jobban fogyok. Létezik egyáltalán ilyen?
Mostanában eléggé stresszes vagyok (suli, család, bár leginkább a család, stb) és ilyenkor mindig eszek (kinek mi, valakinek a pakolás, na...) Nincs olyan óra, hogy nem ettem volna valamit, de akkor is minimum 4 szendviccsel kezdek... apumnál 3x többet eszek és van olyan is, amikor éjjel arra kelek fel, hogy majd éhen halok. Mindigis sokat ettem, de nem ennyire, illetve soha nem voltam elhízva sem, eddig szépen tartottam az 56-57 kilómat, de mióta egész nap csak eszek, akármennyire is hihetetlenül hangzik, 46,3 kilóra fogytam... Létezik egyáltalán, hogy egy ember ennyit eszik és így fogy? Mivel mindig is elég nehezen híztam, ezért fogyókúrára sosem volt szükségem, soha nem fordult meg még csak a fejemben sem... Mindigis jó étvággyal ettem meg a mekis kaját a barátnőim előtt, sosem titkoltam, de ez mostmár kezd elég durvára fordulni... gondolkoztam azon, hogy lehet azért, mert mivel folyton eszek, eléggé gyors lett az anyagcserém, deh... nem tudom... véleményeket kérhetek?(Nem nem azt kérem, hogy küldjetek orvoshoz, nagyon félek tőlük....)
21/L
Nyilván nem atöbb evéstől fogysz, ahhoz számodra nagyon rosszat kell enned s tudnál róla, ha mondjuk hasmenésed lenne vagy hánynál. Azt sem írtad, hogy az aktivitásod nőtt volna.
Azt tudom elképzelni, hogy a stressz komolyan bekavar, vagy hirtelen más okból rosszul emészted meg az ételt. Ha jól hasznosulna, nem fogyhatnál.
Elnézést, a hiányzó részleteket leírom:
Annyival változott a napi aktivitásom, hogy a suliba menetelen kívül kb másfél órát sétikálok a kutyával, egyébként ha nem a suliban vagyok, akkor egész nap csak ülök a gép előtt, mert nem engedik, hogy segítsek a házimunkában, tehát pöffesztem a seggem csak (vagyis csak pöffeszteném)
Rendes ételeket eszek, tehát értem ez alatt a meleg, főtt kaját, mint pl a rizses hús, rakottak, de a jó zsíros magyar kajáknak sem mondok nemet..
Ne haragudj, nem tudom mennyi kalóriát viszek be, soha életemben nem érdekelt a kalória, nem is figyeltem
a székletem pedig teljesen átlagos, napi 1x megyek trónolni, az is vacsora után fél órával, többször nem érzem szükségét, nem szokott fájni sem a hasam, nem is megy
Én is hallottam a béférgesség és a nagy mértékű fogyás közti kapcsolatról.
Azt kell eldönteni, hogy mitől félsz jobban: az orvostól, vagy a beleidben élő máfél méteres galandféregtől.
Lehetsz férges de akár pajzsmirigy tulmüködéses is, ami nagyobb probléma.
Nekem utobbi volt, végül izotopos kezelést kaptam rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!