Mennyit jattoltok a kórházban ha a szerettetek baj éri?
Azt írjátok le milyen időközönként, kinek, és mennyit.
Stroke, baleset ilyeneknél.
Hülyeség.
"Jattal" nem tartod életbe a szerettedet!
Tavaly szept 27töl nov 26ig testvérem strokkal,fedezet nélkűl,maradandó agykárosodással a kórházba volt.
Életbe tartották ameddig tudták:'(.
Egy fillért nem jattoltunk,de nem is volt miből.
A személyzet és az orvosok mindent megtettek.
Én nagyon sokat voltam az utóbbi évben kórházban, szóval szüleimből kiindulva tudok beszélni...
Többször egymás után mentem befeküdni, és az utolsó napon mindig vittek a főorvosnak külföldi édességet, mert folyton, rendesen megvizsgált és látszott rajta, hogy nem szrta le a munkáját, minden gyerekkel az osztályon kedves volt. Az édességért is nagyon hálás volt.
Kiismerték anyumék idővel az ápolókat és a lelkesebbeknek, törődőbbeknek adtak 5000 vagy 10 000 Forintot. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy mindig adtak nekik ennyit, ha szükséges volt bemennem a kórházba, hanem elszórva.
Nem, nem azért csinálták ezt szüleim, hogy úgymond megvásárolják a dolgozókat. Igen, az ápolók meg a főorvosok is kapnak fizetést, de szerintem semmi baj nincs azzal, ha valamilyen formában megháláljuk nekik a munkájukat. Nem láttam eddig olyan embert, aki ne örült volna egy kis jattnak...
Én is fogok adni hálapénzt, ha a gyerekem vagy egy szerettem kórházba fog kerülni és persze ha megtehetem.
Bocsi, amiért ilyen hosszún írtam le, de kicsit felidegesített, hogy néhány ember úgy beszél a hálapénzről, mint valami démoni teremtményről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!