Skizofrén vagyok? Nagyon rosszul vagyok. És meg szeretnék halni.
nem tudom miről beszélsz Én nem tagadtam le egyik írásomat sem és nem bújkáltam, szóval nem tudom miről beszélsz.
OLyan dolgokról beszéltek amiről nem tudjátok hogy mi az.
De nektek tuti beadnám a sok psihotikumot leginkább egy kis haloperidol rivotril keverékkel reggelire majd 10 óraira egy ki paroszátot frontinnal, ebédre mindegyikből egyet majd vacsira már teválaszthatnád hogy melyiket nyomjam bele a szervezetedbe. Bezárnálak a zártra és rácsos ágyhoz kötöznélek , úgy lelőnélek minden jó kis psihotikummal hogy a szádból folyna ki a nyál. És megkérdezném hogy érzed még a psihés problémáidat ?!!
Csak nem elvette az eszed a pszichiátrián szolgálás?
Csakmert úgy viselkedsz... Gondolom nővér voltál vagy ápoló.
Basszus ezért jobb ha az ember messziről kerüli a pszichiátriát, egyrészt mert megbélyegzik azt az embert aki ott volt,másrészt akik ott dolgoznak már rég begolyóztak az elmebetegek között, épp elég rémtörténetet hallani az ott történő visszaélésről, igazi gyógyítás meg nem folyik, csak ez a durva gyógyszeres kezelés, mert sok a beteg és kevés az orvos kevés fizetésért, a lipótmezei országos pszichiátriai intézetet meg már bezárták azóta a legnehezebb eseteket nincs is hol ellátni.
Egyébként nem tudom kik írogattak ide most de én nem adnék a szavukra még akkor sem ha igazat írtak mert a stílusuk undorító.
Inkább keress egy normális pszichológust aki tiszteli a betegeket meg foglalkozik is velük normálisan, jobb lesz sztem. Sok sikert.
De mire vársz? Itt mindenki egytől egyig a pszichológust javasolta!
Hajrá! Gondolkoztál már a kapott ötleteken? Mire jutottál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!