Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ciki, ha egy 16 éves lány nem...

Ciki, ha egy 16 éves lány nem szőrtelenít?

Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 15:47
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem meg bunkóság másokat méregetni és esetleg a háta mögött kibeszélni.. Szerintem inkább magadat méregesd, lenne-e min változtatni gondolkodásban is, és hidd el, ez gázabb, mintha szőrös lennél..
2010. jún. 10. 17:03
 32/38 Manócska'90 ***** válasza:
17:03-as vagyok. Bocsi a rövid ö-s szőrtelenítésekért. Tudom ,hogy hosszúval írják - bocsi.
2010. jún. 10. 17:04
 33/38 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem is elég igénytelen dolog, főleg nyáron, mivel az izzadtság megtapad az ember hónalján például és az a melegben szuperül bebüdösödik. Egy nőn is sokkal esztétikusabb a szőrtelen láb, kijöttünk már a hippikorszakból, ma ez egyfajta minimális elvárás. próbáljatok csak meg úgy munkát keresni nőként, hogy hatalmas hónaljkutyával és szőrös lábban odaállítotok a munkaadó elé. Az emberek túlnyomó többsége ma az igényesség egy fajtájaként tartja számon a szőrtelenítést meg hát nem ősemberek vagyunk, hogy szőrösen éljünk. Egy férfi legyen szőrös, ahol kell, de egy nő adjon magára.
2010. jún. 10. 17:07
 34/38 anonim ***** válasza:
64%

Azért azt hozzátenném, hogy eredetileg a hónaljszőröktől senki nem lesz büdös, mert annak épp az a funkciója, hogy a szálak között egy olyan "cellarendszer" alakul ki amely biztosítják a megfelelő párologtatást és megvédenek a kiszáradástól. (Aki nem hiszi el az nyisson ki egy funkcionális anatómia könyvet)

Amúgy szerintem a szőrösség (hónaljon, lábon) nem vezethető vissza az ápolatlanságra, mert lehet egy szőrtelen nő is büdös. Mivel egymással érintkeznek ott a bőrfelületek sokkal jobban izzadnak mintha lenne ott szőr.

Az, hogy kinek mi jön be pedig természettől függ.

Én sem kezdek egy öklendezni amikor egy bepacsulizott agyonszolizott nő leül mellém, mert az is hányingergerjesztő.

Vagy amikor kicsi 15 éves lánykáknak fűzöld, meg égkék a hajuk...számomra az a visszataszító mert semmi nőiesség nincs benne. És akkor még nem is beszéltük a piercingekről amik úgy vannak belőve mint falun a teheneknek...akkor inkább szőr.....

2010. jún. 10. 18:58
 35/38 anonim ***** válasza:
45%

Nem ő a ciki, hanem Ti.

Az ő magánügye, hogy szőrtelenít-e vagy sem. Ezek szerint minden 16 éves olyan idióta, mint Te?

2010. jún. 10. 19:47
 36/38 A kérdező kommentje:
Lazán leidiótázol.. Na én ilyen "ember"nek inkább semmit sem írok. Nézz magadra, mielőtt engem idiótázol le.
2010. jún. 10. 19:55
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

Nos!

Nem lehet, hogy esetleg a szülei nem engedik meg neki, hogy szőrtelenítsen...? Ez eddig senkinek nem juttt eszébe? Ha pedig ő így érzi jól magát, az ő dolga, én soha nem szólnék le senkit emiatt, pedig én azóta szőrtelenítek mindenhol, amikor épp csak nőni kezdett (11 éves voltam).

25L

2010. jún. 15. 09:01
 38/38 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki. 20-25 éve jött divatba ez a hülyeség, hogya szőr az undorító/szégyellni kell stb... Ha ő úgy érzi jól magát, természetesen el kell fogani. Sőt, én gratulálok is neki, hogy nem szőrtelenít csak azért, mert ez elvárás.
2022. aug. 11. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!