Ciki, ha egy 16 éves lány nem szőrtelenít?
Azért azt hozzátenném, hogy eredetileg a hónaljszőröktől senki nem lesz büdös, mert annak épp az a funkciója, hogy a szálak között egy olyan "cellarendszer" alakul ki amely biztosítják a megfelelő párologtatást és megvédenek a kiszáradástól. (Aki nem hiszi el az nyisson ki egy funkcionális anatómia könyvet)
Amúgy szerintem a szőrösség (hónaljon, lábon) nem vezethető vissza az ápolatlanságra, mert lehet egy szőrtelen nő is büdös. Mivel egymással érintkeznek ott a bőrfelületek sokkal jobban izzadnak mintha lenne ott szőr.
Az, hogy kinek mi jön be pedig természettől függ.
Én sem kezdek egy öklendezni amikor egy bepacsulizott agyonszolizott nő leül mellém, mert az is hányingergerjesztő.
Vagy amikor kicsi 15 éves lánykáknak fűzöld, meg égkék a hajuk...számomra az a visszataszító mert semmi nőiesség nincs benne. És akkor még nem is beszéltük a piercingekről amik úgy vannak belőve mint falun a teheneknek...akkor inkább szőr.....
Nem ő a ciki, hanem Ti.
Az ő magánügye, hogy szőrtelenít-e vagy sem. Ezek szerint minden 16 éves olyan idióta, mint Te?
Nos!
Nem lehet, hogy esetleg a szülei nem engedik meg neki, hogy szőrtelenítsen...? Ez eddig senkinek nem juttt eszébe? Ha pedig ő így érzi jól magát, az ő dolga, én soha nem szólnék le senkit emiatt, pedig én azóta szőrtelenítek mindenhol, amikor épp csak nőni kezdett (11 éves voltam).
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!