Ciki, ha egy 16 éves lány nem szőrtelenít?
Neked ártott meg a meleg kicsilány!
Takony 16 éveddel máris ítélkezel....téged sem áldott meg az élet sok ésszel :D:D
Pusz!
Teljesen egyetértek a ma 16:06-sal.
Pedig én is 23 éves vagyok és ebben a nagy szőrtelenítgetésben nőttem fel (és szőrtelenítek is, de nem ez az életem..) de mindig fel tudja ez a sok nyamvadék cseszni az agyam ezekkel a szőrtelen sz@rokkal. MI KÖZÖD van hozzá, hogy szőrtelenít-e, hogy festi-e a körmét, hogy használ-e dezodort, vagy fürdik-e minden nap? SEMMI. És képzeld, lehet egy okos, normális csaj attól, hogy nem érdekli egy olyan természetes, és az emberi testtel járó dolog, mint a szőr. Inkább legyen valaki szőrös, mint egy ilyen buta se gg, aki felvísít, ha valakin meglát egy szőrszálat. Azért mert már a "fiúk" és mindenhol csupaszok, miért lenne igénytelenség, ha valaki nem áll be a sorba és nem szedi le a szőrét? Inkább tolerálom ezt, mint ezt a sok egyforma, undorítő embert, akinek a legnagyobb gondja a külseje. Ha el bírom viselni a mellettem kapaszkodó műszempillás, bepárfűmözött ostoba pics át, akkor ti is fogadjátok el, hogy ez az ember meg nem szőrtelenít. NA ÉS? Az ő dolga, az ő gondja vagy nem gondja.
A ti gondolkodásotok sokkal cikibb - csak hogy a kérdésedre is válaszoljak..
Szerintem úgy kellett volna feltenni a kérdést, hogy:
Ciki, hogy 16 évesen mások hónaljszőrét figyelem? :D:D?D
22/F
Nem tudom, de szerinte undorító és igénytelenség, amikor valaki felemeli a karját, és kb 10 cm-es, fekete szőrszálakat látok..
És nem, nem üvöltözök minden egyes szőrszáltól, de szerintem ez azért már sok...
Ti ketten pedig nagyon bunkók vagytok, bocsi :S
Szerintem nem ciki.
Akinek bejön a természetesség hát éljen úgy. Demokráciában élünk! :)Mindenki azt csinál amit akar!
Ha nem büdös leszarom, hogy szőrös-e vagy nem! :D
A nagymamám, se a dédim sem szőrtelenít. Mégis szeretem őket! :)
Ha szőrös akkor csak barátként néznék rá, ha viszont kéne nekem a csaj biztos céloznék rá, hogy szedje le.
De am sztem nem ciki...Egyéni döntés...
Ciki, nem ciki, nem tudom. Én szörtelenítek, de néha már engem se érdekel - persze nincs óriáspamacs sehol. Csak mondjuk télen mikor tudom, hogy nem lesz rajtam ujjatnlan meg rövid gatya, akkor hetente csak egyszer szötelenítek.
Viszont ismerek egy csajt, aki szintén nem ismeri a borotvát. Csak ő már 20 éves. Négy évig osztálytársak voltunk és most is (sajnos) egy egyetemre járunk. És nem elég, hogy nem szörtelenít, büdös is. Méteres szőrszálak vannak a hónalján és amikor tesi után ugye ő is ott öltözött velünk... . Hát mondanom se kell, őt egy pillanatig nem zavarta, de minket baromira. Plusz ráadásul egész nap azt szagolhatuk az osztályban.
Nekem saját magamom amúgy is az a tapasztalatom, hogy ha nem borotválom gyakran a hónaljamat (ez akkor szokott lenni, ha "növesztés" van gyantázás céljából), akkor sokkal könnyebben izzadok - mondjuk én legalább azt is észre veszem magamon (nálam mindig van egy törlőkendő meg egy váltás felső, hogy ne kelljen egész nap másoknak meg magamnak érezni a szagomat). Úgyhogy szerintem az, hogy nem tartozik senkire, hogy ki fürdik, használ dezodort stb, az nem igaz. Mert nem egy lakatlan szigeten él mki külön-külön és kicsit sem illendő bűzbogárként élni (ráadásul ez a csaj kolis és még mindig ilyen, úgyhogy részvétem a szobatársának).
Úgyhogy végülis nem is az, hogy ciki, de én már 12 éves korom óta nem lebegtetem a hónaljszőrömet mások arcába, mert ha nem is tökéltes mindig, tudok hozzá öltözni, mert feltalálták már a rövidujjú pólókat is, nem kötelező a spagettipántos ruci. (Persze ez mindazokra nem vonatkozik, akik egészségügyi okokból nem tudnak szőrteleníteni - mert tudom, hogy van olyan például, akinek olyan apró szemölcsök vannak a bőrén, hogy semmilyen módon nem lehet megoldani.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!