Sógorom nem tisztálkodik megfelelően?
Húgommal beszéltem nemrég és elég érdekes dolgot mesélt a férjéről. Valahogy a higiéniára terelődött a szó, meséltem, hogy az én párom kifejezetten háklis a személyes tisztaságára, mire a húgom mesélte, hogy az ő férje pedig annak a híve, hogy nem mossa meg a férfiasságát tusfürdővel, szappannal, semmiféle kemikáliával, csak vízzel, mert szerinte azokkal ártana a micsodájának.
Kérdeztem a húgomat, őt nem zavarja-e a dolog. Azt mondta, kicsit.
Hát engem nagyon zavarna. Ti mit gondoltok?
Legyetek kedvesek, a "nem a te dolgod, mit érdekel ez téged, ne szólj bele" hozzászólásokat mellőzzük. Ez csak elméleti kérdés. Az ő dolguk természetesen, nem célom meggyőzni a húgomat vagy a férjét semmiről. Engem csak az érdekelne, hogy ti hogy vélekedtek az ilyen intim higiéniáról. Mit vártok el a párotoktól? Mint felnőtt nőket, titeket zavarna-e, ha a párotok nem mosná meg a hím.tagját sosem tusfürdővel? És a férfiak mit gondolnak erről, ők hogyan állnak ehhez a kérdéshez, mik a szokásaik?
Köszi!
Ne haragudj, remélem te sem mosod szapannal/tusfürdővel odalent, mert nem egészséges csak a beizzadó részeket, de nem a bemeneti nyílás környékét ugye.
Szerintem egészséges a sógorod. Az én férjem is így mosakszik gyerek kora óta, őt az apja tanította így. Nem kell, nem szabad szappanozni.
Sokan tévesen értelmezik ezt a higiéniás történetet. Aztán nőkneknél is nonstopp hüvelygomba miegymás jelentkezik...
DE NEM LEHET!!
vízzel éppen úgy elég és ha rendesen mossa, nincs vizelet-íze... de mindenki azzal sikálja, amivel akarja. Ellenben kérdezz meg bármely orvost, mit mondana erről. Gondolom az ő szavuk jobban mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!