Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sógorom nem tisztálkodik...

Sógorom nem tisztálkodik megfelelően?

Figyelt kérdés

Húgommal beszéltem nemrég és elég érdekes dolgot mesélt a férjéről. Valahogy a higiéniára terelődött a szó, meséltem, hogy az én párom kifejezetten háklis a személyes tisztaságára, mire a húgom mesélte, hogy az ő férje pedig annak a híve, hogy nem mossa meg a férfiasságát tusfürdővel, szappannal, semmiféle kemikáliával, csak vízzel, mert szerinte azokkal ártana a micsodájának.

Kérdeztem a húgomat, őt nem zavarja-e a dolog. Azt mondta, kicsit.

Hát engem nagyon zavarna. Ti mit gondoltok?

Legyetek kedvesek, a "nem a te dolgod, mit érdekel ez téged, ne szólj bele" hozzászólásokat mellőzzük. Ez csak elméleti kérdés. Az ő dolguk természetesen, nem célom meggyőzni a húgomat vagy a férjét semmiről. Engem csak az érdekelne, hogy ti hogy vélekedtek az ilyen intim higiéniáról. Mit vártok el a párotoktól? Mint felnőtt nőket, titeket zavarna-e, ha a párotok nem mosná meg a hím.tagját sosem tusfürdővel? És a férfiak mit gondolnak erről, ők hogyan állnak ehhez a kérdéshez, mik a szokásaik?

Köszi!

2018. jan. 2. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Ne haragudj, remélem te sem mosod szapannal/tusfürdővel odalent, mert nem egészséges csak a beizzadó részeket, de nem a bemeneti nyílás környékét ugye.

Szerintem egészséges a sógorod. Az én férjem is így mosakszik gyerek kora óta, őt az apja tanította így. Nem kell, nem szabad szappanozni.

Sokan tévesen értelmezik ezt a higiéniás történetet. Aztán nőkneknél is nonstopp hüvelygomba miegymás jelentkezik...

2018. jan. 2. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:
22%
Fúj..."bottal nem piszkálnám meg".El sem tudnám képzelni(és a férjem sem)hogy ne mossa meg rendesen...pláne mielőtt együtt lennénk...Ha meg annyira "fél"a kemikáliáktól vannak már természetes natúr szappanok...másfelöl meg még akár a húgod is elkaphat valamit...
2018. jan. 2. 20:36
 3/7 anonim válasza:
38%
Engem zavarna, ha a barátom nem mosná meg jól. Képzeld el az orálszexet. Egy büdös, vizeletízú farkat egy csaj sem szivesen venne be.
2018. jan. 2. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is azzal értek egyet, hogy vannak már natúr szappanok, azzal nyugodtan meg lehetne mosni.
2018. jan. 2. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:

DE NEM LEHET!!

vízzel éppen úgy elég és ha rendesen mossa, nincs vizelet-íze... de mindenki azzal sikálja, amivel akarja. Ellenben kérdezz meg bármely orvost, mit mondana erről. Gondolom az ő szavuk jobban mérvadó.

2018. jan. 3. 07:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is ugy tudom hogy nem szabad csak sima vizzel mosni..Mondjuk én nő vagyok,én is vizzel mosom alaposan meg.Esetleg intim lemosó.A szappan,tusfürdő csak árt.
2018. jan. 3. 08:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát nézd kedves kérdező ez szerintem egyén függő. Ex pasim bármivel mosta meg szappannal tusfürdővel stb akkor is büdös volt. Tiszta volt de olyan alap szaga volt amit nem bírtam így az orál nálam nem ment. Azt mondtam hogy nem szeretem. Aztán a jelenlegi partneremnek viszont alig van valami illata akár sima vízzel mossa meg akár tusfürdővel rá nincs panaszom ilyen téren. Arra akartam kilyukadni hogy lehet hiába mosná meg szappannal nem változna semmit.
2018. márc. 24. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!