Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SEGÍTSETEK! NAGYON FONTOS!...

SEGÍTSETEK! NAGYON FONTOS! Mik lehetnek ezek a csomók?

Figyelt kérdés

Tegnap fürdés közben észrevettem közvetlen a combtövemnél,már majdnem a puncimnál egy kisebb csomót,ami a bőr alatt van,és egyáltalán nem fájt,nyomásra sem.Kicsit megijedtem,de nem igazán foglalkoztam vele,mert hulla fáradt voltam.Ma fürdés közben megint ott volt,de mintha most nagyobb lenne,és lett egy másik csomó is!Kicsit kemények,ha megnyomom,de nem fáj.Nagyon megijedtem!:(((Vajon mi lehet ez??Már a legrosszabbra is gondoltam,hogy vmi nemi szervi rákom van,vagy nem tudom:(Már majdnem a sírás kerülget.Van egy másik kisebb csomóm is a hónaljamban,ami mindig menstruáció elött szokott kijönni,kb.1 héttel,és elég érzékeny,de utána elmúlik.Most megint előjött,elvileg jövő héten kéne megjönni a menzeszemnek.

Jajj,segítsetek,nagyon félek!!!

16/L

2010. jún. 2. 21:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Utána olvastam,hogy akár egy nőgyógyászati fertőzéstől is lehet,ami nekem pont most van,kicsit több a folyásom,és kellemetlen a szaga.Egyébként már lenyugodtam,orvosnál nem voltam,mert nem tudtam,hogy csak délelőtt van,holnap is csak délelőtt lesz,de nekem akkor suli,és így az utolsó napokban már nem akarok hiányozni.

Amúgy már kisebbek lettek,szóval ennek örülök,majd meglátom,hogy alakul,és ha rosszabb lesz a helyzet,legkésőbb hétfőn elmegyek dokihoz.

2010. jún. 3. 17:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Helyes :) de biztosan van hétvégi ügyelet valahol, ha nagyon aggódsz. De ne aggódj, hétfőig nem lesz baj :)
2010. jún. 3. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!