Csomók a karomban, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Olyan 3 napja észleltem a bal karom könyökhajlatában (tehát a belső oldalon), hogy mintha húzódna, aztán hamar, pár órán belül elkezdett fájni is egy pontban. Megtapogattam és egy borsó nagyságú csomót találtam, amit kívülről egyáltalán nem látni, se bőrelváltozás, se elszíneződés, csak akkor érezni, ha ujjbeggyel kitapintom, látni nem lehet semmit, és nagyon érzékeny kicsi nyomásra is. Ami biztos, hogy semmiféle megerőltetés, meghúzás vagy hasonló nem történt, hiszen nem csináltam semmit, pihenek. Ma meg is mutattam a háziorvosnak (3 órát vártam, pedig a második voltam, de másokat hív be mindig előre, háborog is mindig mindenki, hogy mit művel), aki csak kérdőn nézett rám, és semmi konkrétat nem mondott, csupán annyit, hogy elképzelhető, hogy véna, de nem tudja, mert leginkább lábon szokott ilyesmi előfordulni. Szóval okosabb nem lettem és felháborítónak tartom ezt a fajta orvoslást is, hiszen ezen kívül a világon semmit nem tett, csupán annyit mondott, hogy borogassam..., pedig ha véna, akkor arra fokozottan kellene odafigyelnie, mert az nem játék! Egy fájó csomóval nem küldött tovább sehová, se ultrahang, se röntgen vagy nem tudom, mit kellene ilyenkor, sem semmi más! Vettem Lioton gélt, jó drága volt, azzal kentem most be, és gondoltam bekenem a környékét is, erre a felkaromban felfelé is találtam egy ugyanolyan borsó nagyságú kemény csomót, ami nem fáj (még?), kb.2-3 cm-re van attól, amit először találtam, ami fáj. Tovább már nem is merem tapogatni a karom, mert most már megijedtem. Mi a frász lehet ez már megint? Mit lehetne tenni? Hová fordulhatnék (hiszen mindenhová beutaló kell, de nem kaptam sehová)?2011. júl. 22. 20:27
1/1 anonim válasza:
Nekem is volt 1x csomó a bal bicepszemben (igaz az nem fájt). Minden nap 2x masszíroztam, a végén elmúlt. Az valsz egy izomcsomó lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!