SEGÍTSETEK! NAGYON FONTOS! Mik lehetnek ezek a csomók?
Tegnap fürdés közben észrevettem közvetlen a combtövemnél,már majdnem a puncimnál egy kisebb csomót,ami a bőr alatt van,és egyáltalán nem fájt,nyomásra sem.Kicsit megijedtem,de nem igazán foglalkoztam vele,mert hulla fáradt voltam.Ma fürdés közben megint ott volt,de mintha most nagyobb lenne,és lett egy másik csomó is!Kicsit kemények,ha megnyomom,de nem fáj.Nagyon megijedtem!:(((Vajon mi lehet ez??Már a legrosszabbra is gondoltam,hogy vmi nemi szervi rákom van,vagy nem tudom:(Már majdnem a sírás kerülget.Van egy másik kisebb csomóm is a hónaljamban,ami mindig menstruáció elött szokott kijönni,kb.1 héttel,és elég érzékeny,de utána elmúlik.Most megint előjött,elvileg jövő héten kéne megjönni a menzeszemnek.
Jajj,segítsetek,nagyon félek!!!
16/L
Egyébként vannak más egészségügyi gondjaim is,pl.hormon problémák,ami miatt szőrösebb vagyok,és az arcom,hátam pattanásos.Réges rég voltam nőgyógyásznál egyszer,anyukám vitt el,de nem tudom mi lett az eredmény.Anyukámnak nem beszéltem erről,de biztos tudja,hogy én "más" vagyok:(
Már gondolkozom,hogy elmegyek,és kiderítem a tünetek okát.De nagyon félek,hogy nehogy a legrosszabb legyen:(
Nagyon köszönöm annak aki értelmesen tudott válaszolni:)
Mindenképpen elmegyek először házi orvoshoz.de szeretném tudni,hogy szerintetek mi lehet ez.Kezdjek aggódni?
nyirokcsomó gyanús....ne aggódj, nem neked van először ilyen. :) az orvos majd segít.
15f
Ha tudod hogy a hormonok miatt vagy szőrősebb akkor miért nem mész ezzel el dokihoz hogy kezelje v-mivel. A pattanásokra is van megoldás bőrgyógyászhoz menj van rá tök jó gyógyszer. A hónalj csomó valószínű hogy nyirokcsomó,de jobb lenne ha megnézné a nőgyógyász azt is,meg a többi csomót is nézesd meg az a biztos lehet hogy csak (kelés,az olyan mint a pattanás csak nagy és sokára fakad ki)
ne parázz ezen
Mindenképpen el fogok menni orvoshoz,mert muszáj lesz,bármennyire is félek:(De holnap még nem tudok.Először szeretnék beszélni anyával is.Ha várok vele péntek reggelig,az késő?Akinek volt már ilyen betegsége,légyszives írjon.
Annyira félek:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!