Ahogy kakiltam a kakimba valami fehér valamik mászkáltak
nagyon megijedtem mi lehet ez? Segítsetek! Lécci! Muszáj
nagyon félek
Figyelt kérdés
Na pontosan leírom.. bocsi ha rosszul de remeg a kezem...
Na szóval ma reggel elmegyek kakilni és látom hogy valami fehérek mászkálnak benne tudom hogy undorító de megnéztem közelebről és valami fehér nagyon pici állatkák..
És elkezdtem sírni azóta itt tartok..... Segítsetek ha továbbra is e lesz meg kel tennem amit sose szerettem volna... elmenni vele orvoshoz hát ez egy kicsit kínos de léccci segítsetek ... és ne azt írjátok hogy menjek orvoshoz
Semmi komoly. Az ember könnyen felszedi a cérnagilisztákat. El kell menned a házi orvoshoz. Ír fel gyógyszert és kész. A doki, hidd el ,nem fog csúnyán nézni. Neki ez általános jelenség.
2011. máj. 18. 15:30
2/16 anonim válasza:
Mást pedig nem tudsz csinálni, ha megakarsz gyógyulni!!! Valószínű, hogy féreg, vagy valami hasonló. Most még biztos nem komoly, de ha nem mész el tönkretehetik a bélflórádat!!! Miért nem mész el? Ott kapsz egy dobozt, otthon belekakálsz és vagy neked, vagy az orvos felküldi laborba, nem kell megijedni, az orvos nem kezd el turkálni benne, meg találkozott ő már ilyennel, a laborosok meg pláne, nincs mit szégyelni!!!!!!!!!
2011. máj. 18. 15:32
3/16 anonim válasza:
Csak nem megkukacosodtál? :D
A megoldás Vermox
2011. máj. 18. 15:34
4/16 anonim válasza:
ez általában gyerekkorban fordul elő, te hány éves vagy? nekem olyan 6-7 korban volt ilyen, már nem is emlékszem, hogy elmentünk-e orvoshoz, vagy mi lett, de ez egyáltalán nem komoly, ne ijedj meg :)
2011. máj. 18. 15:39
5/16 anonim válasza:
'elmenni vele orvoshoz'
Azért szerintem a kakit ne vidd el. xD
2011. máj. 18. 15:40
6/16 Jóska Pista Sanyi válasza:
Felmész dokihoz, ad majd egy jó kis mintavételre való dobozkát. Raksz bele egy darab kulát azt visszaviszed neki. Aztán ha megjönnek az eredmények akkor ír valami gyógyszert a férgek ellen.
Nem kell parázni nem halsz bele. :D
2011. máj. 18. 15:45
7/16 anonim válasza:
Féreg. ÉS csak azt írhatom én is, hogy menj orvoshoz. És ha van kutyátok, akkor ideje lenne megejteni egy féreghajtást, mert általában onnan indul a dolog.
2011. máj. 19. 00:57
8/16 A kérdező kommentje:
Gyógyszer nélkül nem gyógyulok ki ebből????? :'(
2011. máj. 19. 14:12
9/16 anonim válasza:
de, kigyógyulsz, csak sok idő. Érdemesebb lenne gyógyszert serezni rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!