Fejtetü ellen mi a leghatásosab?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Használtam egy elég erős tetüirtót de nem igazán használt (Paranit) Legalább 5nap alatt kéne kiírtani az összeset, mivel kollégiumba megyek és nem szeretném hogy bárki is elkapja. Lehetséges hogy nem raktam rá elég "sampont" a paranitbol? Vagy meg kellett volna ismételni?2017. aug. 28. 07:25
1/4 anonim válasza:
Ecettel moss hajat, törölközővel tartsd a hajadon! Nekem bejött általánosban.
Illetve a kis, sűrű fogú fésűvel, amit gyógyszertárban adnak jó alaposan fésüljétek át a hajadat. Anyukád segíthet közben kézzel kiszedni, a kis fésű nekem nem hozta ki mindet.
2/4 anonim válasza:
Vagy rendes samponba keverj illóolajat. Levendula, eukaliptusz. Most mondja anya, hogy a tesómon ez segített.
Első vagyok.
3/4 anonim válasza:
Gyakran fésüld tetüfésűvel, naponta többszöt és alaposan. Ha kifésülöd az ivarérettet és jésöbb az ivaréretté váló generációkat, akkor hát ugye megszűnik a probléma. Ebayon rendelhetsz tetüfésűt, ha nem szeretnéd nagy dobra verni a problémát.
4/4 anonim válasza:
Nem elég ha megmosod azt ki is kell szedni. Állj neki a tükör elött. Én is így csináltam. Mikor a java megvolt akkor anyukám is átnézte és kellett még hátul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!