Mit lehet tenni a folytonos állon/száj körül keletkező pattanások ellen?
Évek óta fennálló probléma, máshol nincsenek pattanásaim (homlok, arc stb)
Már gondoltam belső problémára is, voltam kivizsgáláson, de a hormonjaim rendben vannak, és fogászati problémáim sincsenek ami ezt okozhatná.
Az arcomat rendesen és rendszeresen tisztítom, illetve ápolom, kifejezetten egészségesen étkezem és sportolok is.
Nem tudok már mire gondolni, hogy mi lehet a gond.. :(
Valami belsőleges megoldást keresek, vitamin meg ilyenek, de külsőleges kencék is érdekelnek (bár azok kevésbé, hiszen hiába mulasztja el a meglévőt, ha a fél centivel mellette új nő ki.. :\ )
Szia. Pontosan ezzel küzdök én is pár éve..
Ugyanúgy hormonok rendben, fogorvos pipa, reggel esti bőrápolási rutin rendben. Egészségesen étkezem és sportolok.
Most egy profi kozmetikusra váltok elvileg nagyon jó a szakmájában. Ő elmondása szerint sok a kis zsírcsomó az arcomon ami összegyűlik és azért durran be az állon...
Jövő héten megyek, kíváncsi leszek az eredményekre.. már én is nagy kínba vagyok a problémával...
Kozmetikust és a bőrgyógyászt nem említetted.. náluk is jártál már? ha igen., milyen eredménnyel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!