Hogyan lehet a folytonos stressz ellen tenni?
Amikor már betegségeket is képzelsz magadnak, az már eléggé súlyos állapot. Minél hamarabb változtass valamin, mert ez nem vezet jóra. Súlyosbodnak a dolgok, amíg nem találsz megoldást.
Én ezt végigcsináltam sajnos.
Sok stressz, mosdóba járás, azt hittem hogy cukorbeteg vagyok és nagyon sokat gondolkoztam rajta. Aztán izületi fájdalom, rákosnak hittem magam, aztán légzőszervi probléma... stb
Több embertől hallottam ugyan ezt, hogy hasonló tévhitekben éltek. Tehát ez is tünete a stressznek, hogy tévhiteid kezdenek lenni, és elárulom, nem csak az egészségeddel kapcsolatban.
Egyébként véleményem szerint ennek oka az, hogy most nem úgy élsz ahogy kellene. Néha eszünkbe kell hogy jusson, hogy véges az élet, és nem egy hajtás hanem élvezni kell.
Gondolkozz el rajta, hogy mit csinálhatsz mostanában rosszul. Érdemes radikálisan változtatni a dolgokon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!