Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 2018-ra lesz orvosi marihuána....

2018-ra lesz orvosi marihuána. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
A héten hallottam, hogy már dolgoznak az ügyön, várhatóan 2018-ra bevezetésre is kerül. Ti mit gondoltok erről? Jó? Nem jó? Veszélyes? Mire jó?

2017. júl. 30. 23:37
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem nem sokáig lenne ellenőrzött a dolog. Amivel vissza lehet élni, azzal vissza is fognak élni, pláne ha csak úgy natúr orvosi receptre lehetne kapni.

Szószparknak van egy témába vágó epizódja, a "Gyógyászati sült csirke". A KFC-t bezárják, és fűboltok lesznek helyette, mire a fűre vágyó férfiak szándékosan megbetegednek, hogy hozzájussanak.

Normális kormánnyal működhetne, de itt ilyen sohase volt, és tapasztalataim szerint nem is lesz...

2017. júl. 31. 22:23
 42/50 A kérdező kommentje:

Húha, nem számítottam arra, hogy ennyire elszabadulnak a vélemények:D

Egyébként azt, hogy lesz orvosi fű, ezt Zacher Gábor állította, múlthét csütörtökön egy előadáson. Nem mondott sokat, csak annyit, hogy megkapták a felkérést, hogy dolgozzanak ki erre egy rendszert, és '18-ra meglesz. A hangjából ítélve ő pozitív dolognak ítéli.

Egyébként azt is mondta, hogy nem létezik könnyű- és nehéz drog, legalábbis a fű nem "könnyűdrog", de kapudrognak is téves dolog nevezni, hisz rengeteg füves sosem próbál ki más szereket.

Nem én mondtam, Zacher mondta.

2017. aug. 1. 00:07
 43/50 anonim ***** válasza:
40%
A kapu drog az nem azt jelenti hogy elszívsz egy jointot és " Fúú bameg figyejetek má' de hülyeség hogy a fű kapudrog, nem is kivánom a heroin, pedig elszivtam 1 füvescigit életemben". Sokáig kell szívni rendszeresen, nem 1 ember mondta már nekem hogy ő már nem áll be a fűtöl, és azért mert megszokta. Egyébként elnézem a kommenteket és az emberek azt hiszik hogy a fűtöl majd ők békésen élnek, meg peace lesz, meg lazák lesznek, aki laza lesz a fűtöl az azért lesz laza mert a természete is alapbol olyan, a késes cigány gyerek a putriból már nem hiszem hogy olyan laza lenne
2017. aug. 1. 09:16
 44/50 anonim ***** válasza:
38%
Mit gondoljak? A gyerekemet, aki még nincs nagykorú rajtakapták fűarusításon, de végülis meguszta, a batyja rendszeresen fuvezik es erre nemreg kellett rajojjek egy veletlenből, a középső gyermeknél pedig találtam egy mérleget és azon fű maradványt. Eskudott csak maganak méricskél. Most tapsikoljak, hogy nem kapudrog, es a patikaba bemehetne megvenni? Eddig se voltak azok a tarsadalom leendo jeles kepviselojeloltjei, de igy majd buszken fuvezhetnek. Szerintem a legalizalas nem fogja megoldani a problemakat.
2017. aug. 6. 00:31
 45/50 anonim válasza:
Aki fuvezni akart eddig is megoldotta illegalba. Aki meg ezentul is tepni akar fog is. De egy ember aki agresszivve valik a piatol ami legal es minden sarkon kapsz, szazszor veszelyessebb a tarsadalomra mint az aki a kis teraszan parkjaban elszivja a kis jointjat es utanna pedig szall. Ezzel az erovel az alkoholrol is nekiallhatunk ecsetelni hogy hany csaladot tett tonkre hany halalt okozott.
2017. aug. 25. 02:07
 46/50 anonim válasza:

A kapu drog nem feltétlenül az egyénre veszélyes hanem a társadalomra. Ahogy egy kapun nem feltétlenül megy be mindenki úgy a kapudrogot használok közül se lesz mindenki keményebb drogos.

Ellenben több ember megy be ha egy ajtó nyitva van, mintha nincs nyitva. Ajtót nyitni egy drogra nem jó ötlet. Ugyanakkor én nem hiszem, hogy patikában lehet majd kapni. Valószínűleg a többi orvosi drogoz hasonló szigorral fogják majd adagolni.

2017. okt. 18. 15:08
 47/50 anonim ***** válasza:

A kapudrog mindenkire veszélyes. Ráadásul ahogy az első válaszadó is írta, ezzel az nem élne vissza aki nem akar. Szépen felirat magának orvosi füvet valami képzelt betegséggel, a gyógyszertárból kiváltogatná, otthonról meg terítené.

Van így is épp elég szeszkazán alkoholistánk, nem kell még egy rakat drogos is mellé.

Aztán az elvonójukat meg majd a ti adóforintjaitokból vonják le, miközben elfoglalnák az ágyakat és az orvosi felügyeletet ezek a senkiháziak a valós betegek elől.

Az egészégügy már így is a tönk szélén áll, nem kéne terhelni még egy rakás mámorban fetrengő narkóssal is.

Pluszba még az állambácsi úgy szarráadóztatná, hogy legálisan vagyonokba kerülne megvenni, ugyanúgy dzseki alól vásárolnád dílertől, szóval ott vagyunk ahonnan elindultunk, csak elpisáltunk egy rakat pénzt a semmire.

A 66%-os meg tőlem is kapott mínuszt.

2018. jan. 30. 02:18
 48/50 anonim ***** válasza:

Hála az égnek, nem lett marihuána. Így is tele vagyunk drogos zombikkal, nem kell belőlük még több, köszi szépen. A TB-t meg fizessem majd utánuk, mi? Hát egy nagy lófszt.

Aki hülyére akarja szívni magát, menjen Hollandiába.

2018. aug. 27. 01:03
 49/50 A kérdező kommentje:
Jah, úgy néz ki Zacher papa túl nagyot mondott:D
2018. nov. 12. 00:07
 50/50 anonim ***** válasza:

Így utólag! Senkinek nem esett le hogy az orvosi marihuánától nem tépsz be? És nem igazán leszel lecsúszott drogos? Olvassatok utána a CBD-THC arány lényegének.

Ui.: Most találtam ezt a kérdést

2019. júl. 17. 21:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!