Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 2018-ra lesz orvosi marihuána....

2018-ra lesz orvosi marihuána. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
A héten hallottam, hogy már dolgoznak az ügyön, várhatóan 2018-ra bevezetésre is kerül. Ti mit gondoltok erről? Jó? Nem jó? Veszélyes? Mire jó?

2017. júl. 30. 23:37
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
86%
Nem foglalkoztat a téma mert én nem fogyasztok ilyesmit, ezért nem csillan fel a szemem ha meglátom a "marihuána" és "legális" szót egy mondatban. Továbbá ez nem egy csodaszer, csak annyi az egész hogyha betép valaki, kevésbé érzi a fájdalmat, és éhesebb lesz, ami szerencsétlen rákos betegek szenvedését valamennyire csökkenti.
2017. júl. 31. 00:08
 12/50 anonim ***** válasza:
46%

#7, 8, és 9 vitájára:

Tényleg fűvel szokták kezdeni a keménydrogosok, de a fűtől nyilván nem feltétlenül vezet egyenes út a heroinig.

Aztán attól még hogy élvezitek, nem nehéz rászokni, és nem jó az egészségnek. Több év füvezés általában messziről meglátszik sajnos az emberen. (Tudom, ugyanez igaz az alkoholra is...)

2017. júl. 31. 00:12
 13/50 anonim ***** válasza:
78%

Valóban, a fű nem csodaszer, de nem kapudrog. A kapu a díler, nem a fű. Nincs és nem is lesz több év füvezés mögöttem, csak tanultam róla.

A fűnél az alkohol, a hagyományos dohány, de még a kávé is keményebb drog.

És igen, általában se egyik se másik oldalról nagyon nincs helyén kezelve a dolog. Ez a legnagyobb probléma vele.

2017. júl. 31. 00:26
 14/50 anonim ***** válasza:
Nemetorszagban mar legalis a gyogyszertarakban termeszetesen receptre
2017. júl. 31. 01:29
 15/50 anonim ***** válasza:
96%

Engem nem izgat.

Aki használni akarta eddig is beszerezte, pedig illegális. Attól, hogy legális lesz, nem fogják sokkal többen használni, sőt, lehet egyáltalán nem lesz több olyan ember, aki rendszeresen használja.

Csak több ember fogja felvállalni, hogy ő is használja.

Az meg, hogy csak receptre lesz kapható, aki nagyon akarja, anélkül is megszerzi azután is.

2017. júl. 31. 01:50
 16/50 anonim válasza:
15%

Drogosok! Szemét drogosok!

Má nem csak migráncsok de drogosok is!

Má mind tönkremegyünk ebbe!

2017. júl. 31. 06:01
 17/50 Koplárovics Béci ***** válasza:
51%

"Tényleg fűvel szokták kezdeni a keménydrogosok, de a fűtől nyilván nem feltétlenül vezet egyenes út a heroinig. "

Olyan ez, mint a gyorshajtás. Attól, hogy valaki 200-zal közlekedik, még nem biztos, hogy valaha is meghal miatta valaki.

2017. júl. 31. 06:33
 18/50 anonim ***** válasza:
12%

# 19/19 Időpont ma 06:33

Azért egy nagy különbség van: A fű max. önveszélyes, a gyorshajtás meg közveszélyes. :-)

2017. júl. 31. 06:37
 19/50 anonim ***** válasza:
Orvosi morfin meg vagy 100-150 éve van. "Ti mit gondoltok erről? Jó? Nem jó? Veszélyes? Mire jó?"
2017. júl. 31. 06:37
 20/50 anonim ***** válasza:
62%

Úgy bírom ezt a hozzáállást hogy "láttam már olyat aki hallott már olyanról aki szagolt majdnem ugyan ilyet" dumákat.

A kender fele olyan veszélyes sincs mint az alkohol, ki hallott olyanról hogy marihuána túladagolásba halt meg? ja hogy senki ? miért? mert nem is lehet előbb elalszol, ellenben a kávét ihatod addig amíg szívrohamot kapsz az alkoholt ihatod addig amíg belehalsz.

A létező problémák is kizárólag a társadalmi elutasítás miatt léteznek, mint itt sok válaszolónál is olvastam fogalmuk nincsen arról milyen betépni de a heroinhoz hasonlítják ami bőven túltesz a nevetséges jelzőn.

Függőséget okoz? ezt még vitatnám is ha nem szívok akár hónapokig nincs semmi de ha nem hagyja valaki meginni a reggeli kávém előkerül a böllérkés, no akkor ilyenkor mi van?

Az is egy buta sztereotípia hogy ha betép akkor, nem megy dolgozni, nem takarít otthon, retekbe él, igénytelen, stb stb

Kedvencem amikor a kollégák nekiállnak szidni a füveseket én meg úgy be vagyok állva mint a huzat de fogalmuk nincs róla mert csak a sztereotípiák beszélnek belőlük nem a tények és a tapasztalat.

Lehet szépen lefele pontozni attól még a tény tény marad.

2017. júl. 31. 07:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!