2018-ra lesz orvosi marihuána. Ti mit gondoltok erről?
Imádom amikor a drogfüggők azzal érvelnek a what can there mellett, hogy "hádde az alkohol még veszélyesebb, oszt mégis lehet venni, he, há' mitképzeetek, he..."
Sima sorozatgyilkosok érvelése. Jajj bíró bácsi, kéremszépen, én olyan jó fiú vagyok, csak húsz embert öltem meg, nem százötvenet,tessék engem elengedni...
Szép gondolatmenet, pár apró hibával:
1: Attól, hogy legális lenne a marihuána, miért csökkenne az alkeszok száma ettől? Csak mert szemmel láthatóan sokan ezt képzelik, hogy majd akkor kevesebb lesz a piás. SZVSZ az lenne a csodás elképzelésből, hogy ugyanannyi piás lenne, plusz lenne még mellé egy rakás drogos is.
2: Az alkohol eredendően NEM egy élvezeti cikk, hanem az élelmiszeripar és a vegyipar fontos alapanyaga. Ha be akarnánk tiltani, az egész rohadt élelmiszeripart át kéne szervezni olyan mértékben, aminek a költsége meghaladná a marihuána bevételét. Több százszorosan.
A benzint meg a pébégázt is szívja rengeteg háborodott, mégse harsogja senki, hogy tíccsukbe me' a benzin meg a pébégáz az drog.
3: A Boldsky lista szerint a marihuána a legveszélyesebb drog jelenleg a világon,az alkohol a hatodik helyet kapta. Na melyik is a rosszabb...?
#24, ne tőlem kérdezd, nem én állítottam elő az összesítést a listán. Amúgy a heroin, kokó meg az amfetamin is fenn vanna a listán. Ez meg hogy "há' de vannak a marihónajánál veszélyesebb szerek is" pedig megintcsak sorozatgyilkosok érvelése. Az általad említett bezzegország Hollandiában mellesleg iszonyatosan magas a bűnözés. Nem kéne megdönteni idehaza a statisztikájukat.
Ha pedig mégis legalizálnák a füvet, jönnének a morfinisták, kokósok pampogni, hogy izé, höböböbö böböböböbö miazhogy a füvet engedélyezték, a kokót meg nem, há' engedélyezzék má' aztat is, höböböbö böböböbö. A vége az lesz hogy engedélyezzünk mindent, és legyen az egész ország egy nagy droglabor a turizmus miatt?
# 25/26 Időpont ma 19:31
Jelenleg te érvelsz a "höböböbö böböböböbö" szinten, csak mondanám.
Kikéred magadnak, hogy ne érveljenek azzal, hogy az alkohol veszélyesebb, majd érvelsz azzal, hogy "hádde a fű a legveszélyesebb!!". Komolyan?
"2: Az alkohol eredendően NEM egy élvezeti cikk, hanem az élelmiszeripar és a vegyipar fontos alapanyaga. Ha be akarnánk tiltani, az egész rohadt élelmiszeripart át kéne szervezni olyan mértékben, aminek a költsége meghaladná a marihuána bevételét. Több százszorosan."
Ez meg úgy baromság ahogy van. Az alkohol erendően is élvezeti cikk volt, évezredek óta az. Hol volt akkor még vegyipar?
"Jelenleg te érvelsz a "höböböbö böböböböbö" szinten, csak mondanám. "
Konkrét tényeket hoztam fel, aranyapám. Ha úgy véled, hogy nem igaz, akkor tessék, cáfolj.
"Kikéred magadnak, hogy ne érveljenek azzal, hogy az alkohol veszélyesebb, majd érvelsz azzal, hogy "hádde a fű a legveszélyesebb!!". Komolyan? "
Ott van a listán az első helyen. Ha neked ez nem tetszik, akkor nekik írj, velük bokszold le. Készülj fel rá, hogy vélhetően meg fogják kérdezni, hány szaktanulmányt is folytattál e témakörben, és konkrétan milyen végzettséged is van toxikológiából. Van egy olyan érzésem, hogy ott is vakarózni fogsz, ahol nem viszket...
"Ez meg úgy baromság ahogy van. Az alkohol erendően is élvezeti cikk volt, évezredek óta az. Hol volt akkor még vegyipar?"
Aranyapám, sör már az ókori Egyiptomban is volt, amikor még fel se találták a kocsmát. Soha nem volt csak élvezeti cikk, ugyanolyan könnyű ital volt, mint ma a Nestea. Elárulom neked: anno nem voltak hűtőszekrények meg klórozás meg tartósító meg kiskutyafsza karikára vágva, a bor volt az egyetlen ital, amit hosszútávon lehetett tárolni és meginni, függetlenül attól, hány évet állt. Ma pedig kismillió egyéb szerepe is van a mindennapokban, minthogy hugyoskocsmák élvezeti cikkje legyen. A fűnek viszont ezen kívül semmi nincs.
Biztos a benzin is csak élvezeti cikk, mert pár IQ-csatár a gőzén szipózik...
# 28/28 Időpont ma 20:07
"Konkrét tényeket hoztam fel, aranyapám. Ha úgy véled, hogy nem igaz, akkor tessék, cáfolj."
Egyetlen tényt hoztál fel kispajtás, ami a Boldsky-lista. Persze, azt is csak ideköpted. Azon kívül még hazudsz is, ugyanis idézek:
"Marijuana is mostly a recreational drug. Although it does figure in this list, marijuana isn't seen as being comparable to other drugs on the list. However, it does figure in the list, for prolonged use can lead to depression and anxiety."
Ez lenne a legveszélyesebb? :-D Arról nem is beszélek, hogy ez a Boldsky így második ránézésre is a mindenegybenblog szintje.
"Ott van a listán az első helyen."
A lista legalján van, ugyanis nem tudsz angolul:
"The drugs in the list are ranked in ascending order of their deadly quotient."
"Ha neked ez nem tetszik, akkor nekik írj, velük bokszold le. Készülj fel rá, hogy vélhetően meg fogják kérdezni, hány szaktanulmányt is folytattál e témakörben, és konkrétan milyen végzettséged is van toxikológiából. Van egy olyan érzésem, hogy ott is vakarózni fogsz, ahol nem viszket... "
Ahogy elnézem nekik sincs egy se, szóval még meg is nyerhetem.
"Aranyapám, sör már az ókori Egyiptomban is volt, amikor még fel se találták a kocsmát. Soha nem volt csak élvezeti cikk, ugyanolyan könnyű ital volt, mint ma a Nestea."
Sikerült magadnak ellent mondanod. Szimplán szar az élvezeti cikked definíciója.
"Elárulom neked: anno nem voltak hűtőszekrények meg klórozás meg tartósító meg kiskutyafsza karikára vágva, a bor volt az egyetlen ital, amit hosszútávon lehetett tárolni és meginni, függetlenül attól, hány évet állt."
Most akkor a bor már élvezeti cikk? Az is párezer éves cucc.
"Ma pedig kismillió egyéb szerepe is van a mindennapokban, minthogy hugyoskocsmák élvezeti cikkje legyen. A fűnek viszont ezen kívül semmi nincs."
Erről kérdezd meg te a toxikológusokat inkább :-D Mellesleg megint ellent mondasz magaddal, most akkor sosem volt élvezeti cikk, vagy "ma már nem csak az"?
"Biztos a benzin is csak élvezeti cikk, mert pár IQ-csatár a gőzén szipózik.."
Most akkor megint cáfolod a saját élvezeti cikk definíciódat.
Magyarul: Hazudsz. Kétszer. Terelsz egyet. És valami hűdetudományos dolognak állítod be a Boldsky listát, holott kb. valaki összeírta a 10 akármit amiről tud írni két sornál többet.
Ennyit arról ki az IQ-csatár.
"Egyetlen tényt hoztál fel kispajtás, ami a Boldsky-lista. Persze, azt is csak ideköpted."
"Ez lenne a legveszélyesebb? :-D Arról nem is beszélek, hogy ez a Boldsky így második ránézésre is a mindenegybenblog szintje."
Ja értem, ha nem a te lózungodat támasztja alá, akkor nem hiteles forrás :D
"A lista legalján van, ugyanis nem tudsz angolul:"
Az "ascending" pont, hogy azt jelenti, hogy ami legfelül van, az az első, ami pedig legalul, az a legutolsó. Akkor lenne igazad, ha "descending" lenne, de sajnos nincs. Angolórán oda kellett volna figyelni, nem az okosteldzsót pöntyörgetni.
"Ahogy elnézem nekik sincs egy se, szóval még meg is nyerhetem."
Honnan veszed, hogy nincs? Szerinted nincs, mert nem azt írják, amit olvasni szeretnél.
Ha ennyire értesz hozzá, ők meg hülyék, akkor semmiből nem tart megcáfolnod...
"Sikerült magadnak ellent mondanod. Szimplán szar az élvezeti cikked definíciója."
Nincs itt semmi ellentmondás. Ha létezett a sör, de nem lerészegedési céllal fogyasztották, akkor nem élvezeti cikk.
"Most akkor a bor már élvezeti cikk? Az is párezer éves cucc."
Ne csúsztass, itt az alkoholról volt szó konkrétan, mint vegyületcsoportról, nem a borról.
"Erről kérdezd meg te a toxikológusokat inkább :-D Mellesleg megint ellent mondasz magaddal, most akkor sosem volt élvezeti cikk, vagy "ma már nem csak az"?"
Megkérdezhetek én bármilyen toxikológust,egyik se fogja azt mondani, hogy tiltsuk be az alkoholt, me' milyen sok a piás.
Megint oda képzelsz ellentmondást, ahol nincs. Az alkoholnak NEM az az egyedüli szerepe, hogy élvezeti cikk legyen. Igen, gyártanak belőle szeszesitalt is, ez csak 1. Emellett még van egy rakás másik is.
"Most akkor megint cáfolod a saját élvezeti cikk definíciódat."
Mondd, te játszod a hülyét? Az alkohol is, benzin is eredendően NEM élvezeti cikk, a fű viszont 100%-ban az. Akkor is, ha ezt nem esik jól belátni neked.
"Magyarul: Hazudsz. Kétszer. Terelsz egyet. És valami hűdetudományos dolognak állítod be a Boldsky listát, holott kb. valaki összeírta a 10 akármit amiről tud írni két sornál többet."
Te még ennyivel se tudtad alátámasztani az álláspontodat, aranyapám, csak mantrázod azt a hülyeséget, hogy legyen fű a turizmus miatt, és akkor fúdejó lesz. Olyan vagy, mint az MLM-huszárok, mindenféle bizonyítás nélkül vágyvezérelt sületlenségeket hordanak össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!