Az orvosi marihuánát miért legalizálták pár eu-s országban? Itt mikor fogják?
Úristen, hát hova gondolsz? Orbánisztán egy olyan tiszta és egészséges ország, ahol nincs helye efféle káros dolognak. Tessék szépen elmenni a patikába, ki kell váltani több tízezer forintért a gyógyszereket, amikben egyetlen milligramm természetes hatóanyag sincs, nem pedig mindenféle földből kinövő növénnyel kell kezelni magad. Hát hol élsz te? A mi bölcs vezérünk jobban tudja mi kell neked, mint te magad, szóval ne okoskodj, ha ő azt mondja, hogy "nem lesz itt füvezés még akkor se, ha a rák zabálja a beleidet", akkor itt bizony nem lesz marihuána. Szenvedsz? Ez van, megműttetni úgyse tudod magad, mert olyan parasztkutyáknak, mint te nem jár tisztességes eü ellátás, ahhoz meg csóró vagy, hogy külföldön kezeljenek, szóval tessék szépen megdögleni tisztességgel fájdalmak közepette, mint minden rendes magyar jómunkásember. Ha enyhíteni akarod a szenvedést, akkor imádkozz, ha Isten szeret, akkor megment, de mivel az életed értéktelen, még ő is nagy ívben szar rád.
Ahogy a fiatalok szokták mondani: deal with it!
#3 köszi a szarkazmust
#4 tisztában vagyok vele
#6 ,,Ebben az elcseszett országban mindenki narkózni akar? Ennyire kilátástalan az élet, hogy csak drogokkal megy?"
Kérlek olvasd el a kérdést mégegyszer. orvosi marihuána. Nem suttyó "herbál"
a kannabisz nem "narkó" azt a keménydrogokra mondják csak, 4-HO-MiPT, heroin, stb. Ha nem tudod a könnyű és a nehéz drogokról a különbséget, akkor ne is szólalj meg.
Mellesleg írtam azt is, hogy nem rekreációs célból gondoltam, de a kérdésem 2. és 3. szavából rájöhettél volna. Amerikában sok államban, európában is legális orvosi használatra. (képzeld még romániában is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!