Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek mi okozza ezeket...

Szerintetek mi okozza ezeket a tüneteket?

Figyelt kérdés
Most már elég sok ideje nagyon le van gyengülve az immunrendszerem . Ez alatt azt értem hogy nagyon sokszor vagyok beteg. De konkrét tünete nincsen, csak fáj a fejem, szédülök és nagyon magas a lázam. Egy ideje észrevettem hogy a menstruációm erősebb mint szokott lenni, és gyakran hányingerem van és szintén szédülök és olyan érzésem van , hogy el fogok ájulni . (Ez egyszer meg is történt) Ezek mellett nagyon tompának érzem magam, nem tudok koncentrálni , sokáig odafigyelni valamire. És mostanában szinte semmilyen érzelem nem hat rám. Olyan tompán érzékelek mindent. Pár napja pedig a össze vissza jelentkezik fájdalom a végtagjaimban.

2017. jún. 16. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem 100%, hogy az a bajod, amit mondok, de a tünetek stimmelnek, sajnos. Nézz utána a Mellékvese kimerültségnek!
2017. jún. 16. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Bármi okozhatja. Vashiány, alváshiány, alacsony vérnyomás (mást inkább nem említek mert nem akarom a falra festeni az ördögöt). El kellene menned dokihoz és egy teljes kivizsgálást kérned.
2017. jún. 16. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Változatosan étkezel? Mennyi "élő" táplálékot viszel be a szervezetedbe? Vitamin hiány, pajzsmirigy probléma is lehet. Kérj laborba beutalót első körben!
2017. jún. 16. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Már egy vérvizsgálat sok mindenre mutathat, de a láz (??) mindenképpen gyanús.
2017. jún. 16. 16:04
 5/6 A kérdező kommentje:

#3 Igen, megpróbálok mindig változatosan étkezni, nagyon figyelek erre.

Az még kimaradt hogy a nyirokcsomóm szinte mindig tapintható, főleg akkor ha beteg vagyok, akkor nagyra duzzad. Ha pedig semmi nincs és viszonylag jól vagyok a tüneteket nem figyelembe véve, akkor is nagyon jól lehet kitapintani .

2017. jún. 16. 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Orvosnál voltál? Én vitaminhiányra tippelnék.
2017. jún. 26. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!