Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alvászavar vagy valami más...

Alvászavar vagy valami más okozza ezeket a tüneteket?

Figyelt kérdés
Próbáltam a Google barátommal megbeszélni, de semmi hasonlót nem találtam... Az lenne a problémám, hogy időszakonként változó az alvási ciklusom(?). Előfordul, hogy hetekig nem tudok elfele aludni, órákig fenn vagyok, míg elalszom. Aztán jön az, mikor elég 4 óra is és frissen, üdén kelek egesz nap pörgök(ezt egyebkent nagyon csípem) , aztán a kedvencem következik... Akármikor el tudok aludni, akármennyit méghozzá. Az ébresztőt akárhová rakom, kikapcsolom, de nem emlékszem rá. Ha valami magas polcra, akkor magamhoz térek, de másik nap muszáj új helyre rakni. Ha valakinek mondom hogy keltsen fel, akkor álmomban flegmán válaszolok vissza, de állítólag nyitva van a szemem, de nem emlékszem semmire. Ilyenkor szoktam izzadni vagyis mikor így alszom és egesz nap álmos vagyok. Ugyan úgy vannak időszakok, mikor folyamatosan álmodok még délutáni alvásokban is, és van olyan mikor egyhuzamban soha.
2016. jan. 31. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:
valószínűleg tini vagy és a hormon ingadozás az oka.
2016. jan. 31. 12:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tini, de évek óta fennáll ez a probléma
2016. jan. 31. 12:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Hú, mit szedsz?
2016. jan. 31. 12:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Semmit. 😄
2016. jan. 31. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!