Mi történt vele? Mi okozza ezeket a tüneteket?
A nagymamám (81) kb. két hónapja gyakorlatilag folyamatosan "megbolondul".Az elején még csak egy óráig tartott ez a káosz és nem is volt rendszeres. Viszont ahogy telt az idő egyre többet jelentkeztek nála a tünetek egyre több ideig. Általában szombaton ill. vasárnap szokott elborulni az agya.Mi a rendszertelen étkezést gondoltunk az eléjén,mivel hétköznap nem nagyon szokott reggelit enni viszont hétvégén édesanyám gyakorlatilag "eléteszi"...arra gondoltunk, hogy talán a sok ennivaló elveszi az agyától az oxigént. Kb. két hete minden nap még van bolondulva, édesanyámra azt mondja, hogy ő nem a gyereke...ott állok előtte és megkérdezi tőlem, hogy hol vagyok, kijön este a szobájából, hogy jó reggelt stb.
Egy hét múlva mennek vele CT-re mert azt mondta az orvos, hogy lehet, hogy érszűkület van a nyakában... de én már nem bírom tovább! Tudni akarom az igazságot, hogy mi történt vele!
Kérlek, ha valaki ismeri/látott/hallott/tud róla kérem segítsen nekem!
Ha van ezen az oldalon orvos kérem írja meg mi történt vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!