Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 13. -án történt együttlétből...

13. -án történt együttlétből mikor érezhetem a tüneteket? Megkezdődött már a beágyazódás?

Figyelt kérdés

13.-án, peteérés napján és előtte 2 nappal is együtt voltunk a párommal. Tudom, hogy még semmit nem lehet érezni, sőt nem is biztos, hogy sikerült a baba, de szerintetek mikortól érezhetők majd a tünetek?

Lassan fél éve próbálkozunk, és nagyon szeretnénk babát.

Köszönöm!

2014. máj. 17. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Milyen tünetet szeretnél 4 nap után?:-) 5-10 nap a beágyazódás, utána megfogan, majd tudsz tesztelni.

Aktus után 2,5-2 hét kell.

2014. máj. 17. 18:03
 2/6 A kérdező kommentje:

Semmilyen tünetet nem szeretnék érezni...csak azt kérdeztem, hogy MIKOR érezhetem a tüneteket???

Annyi eszem nekem is van, hogy 4 nap után még semmi nincsen.

2014. máj. 17. 19:03
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
ritka hogy valaki érezze a beágyazódást, de nekem például ovu után 5. naptól fájt, szúrt a hasam. Nem mondom, hogy attól, de előtte olyat nem csinált. 11-12 nappal ovu után kezdődött a sűrűn pisilés, de akkor már halvány pozit teszteltem
2014. máj. 17. 22:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Hasszúrka az nálam is van, de nem vonok le belőle következtetést. Már volt ilyen, aztán mégis megjött és nem lett baba. :(
2014. máj. 18. 10:20
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem szintén akkor volt pém!tegnap nekem begörcsölt a hasam!én úgy tervezem,hogy jövő hét csütörtökön ellövők egy 10es tesztet!:-)
2014. máj. 18. 10:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindenképp írd ám meg, hogy mi lett az eredmény! Szorítok! :)
2014. máj. 18. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!