Ebből lehet késöbb anorexia? Mit kéne tennem?
14 éves vagyok és kb.10 éves korom óta problémáim vannak azzal hogy elfogadjam magam.Nagyon önbizalomhianyos vagyok,egyszerűen nem tetszik amit a tükörben latok,néha már undorodok a testemtől...jelenleg 158 cm vagyok és két éve 47 kg.azóta nem híztam a mérleg szerint..bár ebben nem vagyok biztos. Par napja elkezdtem diétázni,ami tudom hogy ilyen korban nem szabad,de úgy éreztem muszaly,mert már nagyon elegem van a mindennapos sírasokból,amiatt mert nem fogadom el magam... Lassan már ott vagyok hogy depressziós vagyok emiatt...
Egész nap a szobamban ülök..nagyon sokat olvasok erről a témáról is. Nem veszek fel rövidnadrágot,vagy ilyeneket mert úgy érzem hogy takargatnom kell magam.
De viszont van amikor azt mondom hogy igen jól nézek ki de ez nagyon ritkán van.:(
Mostanában kezd ez a dolog elfajulni és egyre több problémát hoz magával és nem tudom mit tegyek..
Anyum aztmondta elvisz dilidokihoz,de már évek óta ezt mondja és azóta se történik semmi...mondjuk nem is mennék el :D
Mit tehetnék? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!