Tenyleg nem leszek hajas? 15/l
Nem, nem leszel hájas 53 kilósan, amelyik súllyal épp hogy csak eléred a normális testtömeg alsó határát.
A te testtömegindexed most 16,3.
Hasonlítsd össze ezzel a lánnyal, akinek ezen a képen 17,4 a BMI-je: [link]
Itt pedig már a normál tartomány alsó határán van (BMI=19), de senki sem nevezné hájasnak: [link]
Úgyhogy bátran egyél, hogy normális étkezési szokások mellett sportolhass.
Ha még nem járnál pszichológushoz, menj el egyhez (például az iskolapszichológushoz), ő tudhat segíteni neked.
Sok sikert!
Én pont 168 cm vagyok, és 55 kg. Mást sem hallok, csak hogy "egyél még, olyan sovány vagy". Egyébként szerintem is soványnak számítok, legalábbis ha a tükörbe nézek, mindig azt érzem, hogy így szeretem az alakom. Viszont én már 18 vagyok, szóval max. 1-2 centit nőhetek még, te viszont akár még 5-öt is. Én is voltam 49 kiló a 168 centimhez, de folyamatosan aludtam meg szédültem, úgyhogy inkább elkezdtem kicsit többet enni, azóta jól érzem magam.
Egyébként a kérdésedre válaszolva: nem, tényleg nem leszel hájas. Ha tényleg úgy érzed, hogy komoly a problémád írj privátban, elmondom, nekem mi segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!