Lehet hogy nemsokára hajléktalan leszek! Én most szedek egy gyógyszert mert szívritmuszavarom van (METOPROLOL Z HEXAL), de mi lesz ha tényleg az utcára kerülök, akkor hogy tudom majd felíratni? Vagy kiváltani?
Figyelt kérdés
2015. júl. 10. 15:41
1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy még talán a kiváltást meg is tudom oldani mert csak 150 körül van, de mivel nem lesz TB, akkor hogy írják fel vagy mi a teendő?
2015. júl. 10. 15:43
3/5 anonim válasza:
Most akkor szívbeteg vagy drogfüggő vagy???
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__6882..
Ha a mantrázás nem jött be, akkor nem árt ha munkahelyet keresel, és elkezdesz dolgozni. Így nem leszel hajléktalan, és fogod tudni a TB-t is fizetni.
4/5 A kérdező kommentje:
A függőségem miatt elveszítettem a munkahelyem, és egyébként szívbeteg is vagyok (ez is a drogozás következménye). A szüleimmel élek, de nem nagyon tolerálják ezt már, mert azt monják egyedül nem tudok itthon leszokni. Voltam már elvonón és elhatároztam többet oda nem megyek akármi is lesz! Itthon szüleim egyfolytába zaklatnak, folyamatos balhék vannak nem tudom meddig bírom, de ha elszakad a cérna önmagamtól megyek hajléktalannak, és megint elkezdem lőni magam hogy ne is lássam ezt az egészet. Az van hogy látom hogy én okozom ezt a sok szenvedést magamnak és másoknak egyaránt, de nem tudok mit tenni, mert folyton visszaesek (bio), ezért jobbnak látom ha elmegyek és kilépek az egészből. A keményebb drogokkal tudatosan pillanatok alatt újra elködösíthetem a látásom, és akkor már nem fog annyira fájni.. Így gondolom
2015. júl. 10. 18:42
5/5 A kérdező kommentje:
Egyébként most rúgtak ki pár hete a jó kis munkahelyemről, most voltam kerestem egy új munkahelyet de nem tudtam beilleszkedni, ezért lesz balhé belőle ha ezt elmondom itthon..
2015. júl. 10. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!