Ha van fültágítóm, tényleg hülyébb leszek?
Figyelt kérdés
2015. márc. 5. 19:20
1/8 anonim válasza:
A kérdésből ítélve hülye vagy te most is...
2/8 A kérdező kommentje:
a kerdes komoly... ma azt mondta biologia tanarunk, hogy a fulben talalhatoak olyan idegek, ami ha tagitjuk a fulunket, lehet hogy az agyra karos hatassal van.. vagy valami ilyesmi.. nem hallottam rendesen amit mondott,csak erre figyeltem fel...
2015. márc. 5. 20:02
3/8 anonim válasza:
Jaj dehogy, nem tudom, honnan szedte ezt a tanár, de hülyeség.
4/8 anonim válasza:
Nem lesz hülyébb. Már ahhoz is kell egy bizonyos szellemi korltoltság, hogy valaki egy ilyen szart tegyen a fülébe. Annak már semmi nem árt, sokkal hülyébb már nem lehet.
5/8 A kérdező kommentje:
Szeretem az ilyen előítéletes embereket. :) tudod miért van a fülemben? Nem. szóval kérlek ne alkoss véleményt, úgy hogy nem ismersz. A kérdésem nem az volt, hanem hogy lehet e valami köze annak a valósághoz, amit a tanárunk mondott, de tekintettel arra hogy már előtted válaszoltak(amit köszönök), így nem kell "lehülyézni" amiért van fültágítom. köszönöm.
2015. ápr. 19. 14:08
6/8 anonim válasza:
A véleményemet fenntartom. Tudom miért van a füledben egyébként, mert feltűnési viszketettséged van, valamivel ki akarsz tűnni a többiek közül. Hiába, aki az eszével nem tud, az ilyen gusztustalanságokkal próbál tetszelegni az agyhalott haverjainak.
És a szellemi korlátoltságodat az is méltán tükrözi (a kérdésen túl), hogy a tanáron által mondott dolgot megcáfoltnak tekinted pusztán azon prózai okból, mert az egyik válaszoló azt mondta, nem igaz.
7/8 A kérdező kommentje:
"Hiába, aki az eszével nem tud, az ilyen gusztustalanságokkal próbál tetszelegni az agyhalott haverjainak." pontosan erről beszéltem. Ismeretlenül véleményt alkotni másokról rohadt könnyű. A város legnehezebb gimnáziumába járok, kétlem hogy bármi baj lenne a képességeimmel, mint ahogy megítéltél. Hidd el hogy van rendes oka (itt nem olyanra gondolok, mint amilyet te írtál) amiért fültágítom van. Csak azt nem értem hogy az ilyen embereket miért kell elítélni. Mitől kevesebb egy ember attól hogy van pl tetkója, piercingje vagy épp fültágítója?? ez az összes dolog változtat a személyiségén valamit? egy teletetovált fültágítos ember is lehet teljesen normalis becsületes, akár még okos is, jó ember ugyanakkor egy semmilyen efféle külső változásokkal nem rendelkező ember is lehet bunkó, buta/hülye, nem normális stb. Nem ez alapján kéne megítélni valakit, bár a mai világunkba ez már odáig terjedt hogy még neten is(ugy hogy az adott illetőnek foggalma sincs arról hogy a másik személy ki vagy hogy néz ki) simán le tudja szólni. Végülis :) félre értés ne essék nem vitatkozni akartam csak véleményt nyílvánítottam ki. (Előre is elnézést ha ez bárkire is bántóan hatott.)
2015. ápr. 21. 12:22
8/8 dragonkalo válasza:
6-os válaszoló te vagy egy igazán agyhalott ember azt kell, hogy mondjam.:)
Nem leszel hülyébb.
Aki a külseje alapján ítél meg másokat az az igazán buta ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!