Ha van 2mm-es fültágítóm, később a lyuk be fog nőni ha kiveszem?
Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 11:59
1/4 anonim válasza:
2 mm??? :D naná hogy benő!! nekem 10 mm-es van, de még az is be fog nőni..! 10 mm-ig nő be a lyuk
2/4 anonim válasza:
Tanuljuk meg így 2013-ra hogy maradandó, ezért csak összehúzódik a cimpád
Összenőni nem fog még egy sima fülbevaló lyuk sem, amit mondjuk 10évig használsz
Tehát mindig meglesz a lyuk helye, márcsak tudom, mert lassan 7 éve hogy hordok tágítót, és volt időm kitapasztalni
20/F
3/4 anonim válasza:
Haha, 2 mm :D
Én a helyedben nem aggódnék két mm-en, az éppen csak a kezdő méret, kb két hét és újra a régi.
4/4 anonim válasza:
Ge*i komolyan mondom felháborító eza tudatlanság mikorén csak gondoltam a fükltágításra évekig csak olvastram utánna meg ilyenek a táégítás sebességétől függ, hogy roncsolódik e a szövet nekem 24 es a fülem de kb van hogy 8 se megy össze van hogy 20 fölöttis de be nemforr de fülbevalóra össze mehet 10 mm erig vayg 15 ig garantáltan összemegy naygon rugalmas ott a szövet 2 milivel meg menny a pi**ába már bocs msot villogni akarsz vele hogy tágító? Az igazi tágítósok csak lefognak szólni miattta más emberek emg azért szólnak le emrt tágító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!