Anorexia utan sulytartas? 15/l
Zabálni azért ne nagyon zabálj, ezzel csak túlterheled a gyomrod!
Fokozatosan vidd be a szervezetedbe a plusz kalóriát, hogy elérd a célod! :)
Ha elérted, ugyanúgy, fokozatosan vegyél vissza az evésből! :)
Tartsd a súlyod, tornázz sokat! :)
Ha eléred már nem fogsz annyit kívánni. Most azért foglalkozol ezzel ennyit mert még beteg vagy, ha elkezdesz hízni szépen elkezd a lelked is rendbe jönni:) Az embernek van egy normál tetsúllya mi beáll. Próbálj egyészségesen élni, és mindig halgass a testedre! Ha éhes vagy egyél nyugottan, egy idő után már természetes lesz. Én is épp gyógyulok. Én 42 kg voltam a 174 cm magasságomhoz. Az én célsúlyom 55. Járok melette pszichiáterhez is. Már sokkal kevesebbet foglalkozok vele mint régen. (Mármint azzal h mikor mit egyek) És már 48 kg vagyok.:)
17l
Képzeld el, hogy nincs mérleg, nem tudhatod, hány kiló vagy, csak a tested jelzéseire kell figyelned. Próbálj aszerint enni, és akkor rendben leszel. Nem evészavaros embereknél is simán előfordul, hogy egyik nap jóval többet, egy másik nap meg jóval kevesebbet esznek, a hangsúly azon van, hogy ne görcsölj ezen. Ha ma 2500kcal esik jól, akkor egészségedre! Ha holnap csak 1500 akkor meg annyi.
Próbálj az arany középútra törekedni, minden értelemben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!