Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehet karra és hátra hízni?

Hogy lehet karra és hátra hízni?

Figyelt kérdés
hizni szeretnék. sajnos pár dolog nem úgy alakult az életemben ahogy szerettem volna és megviselt, e miatt sokat fogytam. hízni szeretnék, 52 kg a cél. Most 45 kg vagyok, és 175 cm. Viszont így is van rendesen fenekem, de felűl katasztrófálisan vékonynak nézek ki. viszont olyan az alkatom h ha hízok az mind a hasamra és a derekamra illetve a fenekemre megy. anyum is hasonló alkatú... (jó ő mondjuk 70 kg a 173-cm-hez, de a karja így is vékony. valahogy ezen nem lehetne változtatni? esetleg gyakorlatokkal van valami eddzés ami ezen segíthet? természetesen tudom h a magasságomhoz a 45 kg nagyon kevés, bár elég vékony csontozatú vagyok, ezért 52 kg a célom.

2016. nov. 19. 15:55
 1/5 A kérdező kommentje:
ja és 17l
2016. nov. 19. 15:58
 2/5 anonim válasza:
Sajnos nem, genetikailag ezt örökölted.
2016. nov. 19. 16:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahogy nincs helyi fogyás, úgy nincs helyi hízás sem. (Kivéve persze azok akiknél közbeszól a genetika és könnyen híznak valamilyen testrészükre.)
2016. nov. 19. 16:28
 4/5 A kérdező kommentje:
uhh értem :/
2016. nov. 19. 16:43
 5/5 anonim ***** válasza:

másokat anorexia miatt már korházba vittek ilyen súllyal

személyi edzővel eddz

2016. nov. 19. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!