A koleganőm életveszélyesen túlsúlyos (190kg felett nyom), és nem foglalkozik az egészségével, nincs még 40 éves, állítólag az ilyen emberek meg sem érik a 40 évet, mi lesz a sorsa, meddig él, mi az oka, hogy nem törődik önmagával?
Figyelt kérdés
2016. szept. 5. 15:13
11/15 A kérdező kommentje:
7/10-es válaszoló: Igen a bulimia mond valamit. Pszichiátriai betegség! Ne hánytasd magad, ennyi... Ba*+!!! Ez rendellenes dolog! Engedd a gyógyszer felírását, ha hánytatás nélkül másképp nem akarsz fogyni. Máskülönben neked tényleg annyi...
2016. szept. 5. 16:07
12/15 anonim válasza:
Az én keresztanyám 100 kg felett volt 25 éves korától kezdve. Most 68 éves. Makkegészséges, már nyugdíjas.
Én fele annyi idős vagyok és sokkal több betegségem van (52 kg-san). Ennyi.
13/15 A kérdező kommentje:
:( Sajnálom, hogy fiatalon beteg vagy. Jobbulást kívánok.
2016. szept. 5. 18:04
14/15 anonim válasza:
190 kilósan járni sem nagyon tudna, nemhogy vezetni. Kevesebb lesz az.
15/15 anonim válasza:
Már jó régen írtad ki a kérdésedet. Azóta mi lett vele, lefogyott vagy tovább hízott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!