A koleganőm életveszélyesen túlsúlyos (190kg felett nyom), és nem foglalkozik az egészségével, nincs még 40 éves, állítólag az ilyen emberek meg sem érik a 40 évet, mi lesz a sorsa, meddig él, mi az oka, hogy nem törődik önmagával?
Gyerekkori traumától kezdve betegségig, egyszerű félrenevelésen át bármi lehet.
Ezt ő tudná megmondani, mikor kezdett el hízni, melyik életszakaszában, mi történt akkor, szülői válás, zaklatás, betegség bármi...
Kívánom, hogy ne így legyen, de valószínűleg szív- és érrendszeri problémák következtében elhalálozik.
Az okot meg nem lehet kívülről megállapítani.
Nem ennyire durván, de kamasz koromban kezdtem hízni. Hormonális okok miatt.
Fogyni csak kínkeserves önsanyargatás árán tudok, tehát semmi ésszerű étrend és heti három sport. A koplalás jobban leírja.
Legutóbbi fogyásom 10 kg volt fél év alatt, ezen kívül tőből törtek a körmeim, kihullott a hajam fele, menstruációs zavarok voltak, és ki kellett húzni két fogalmat. Kis híján a házasságom is ráment.
Ja, és a kutya se vette észre, hogy fogytam. :(
Külön jól esett, mikor végre felvettem egy számmal kisebb ruhát, és körbedongtak a kolléganők, hogy fogyni kéne. Kösz b+
A vérnyomásom jó, a cukrok jó, pedig nagyon várja a doki, hogy végre felírhasson valami gyógyszert.
Jelentem, megéltem a 40-et. Most 103 kg vagyok. És el kell fogadnom, mert ha elkezdek fogyózni, abba tényleg belehalok. (Bulímia mond valamit?)
Szerintem ne avatkozz bele más életébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!