Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megváltoztam állítólag. Hogy...

Megváltoztam állítólag. Hogy beszéljek velük? Ez nagy baj?

Figyelt kérdés
amióta szeptembertől középiskolás lettem,és kollégista is itthol máshogy bánnak velem.azt mondják hogy megváltoztam,hogy nem lehet velem normálisan beszélgetni meg hogy hamar bevágom a durcát.ami néha igaz de már régóta ilyen vagyok...nővéremmel és anyával többet veszekszek.és a stílusom is megváltozott 1-2 hónapja.eddig átlagosan öltöztem,de nem nagyon színesen inkább feketékbe.most meg csak feketékbe szeretek járni,és lett fültágító amit itthon nagyon elleneznek.más zenei stílusom is lett,ált. rockot vagy metélt hallgatok.egyszóval kicsit rocker lettem,ami nekem nagyon bejön de a családomnak nem.és én nem divatból csinálom hanem magam miatt.ezt hogy beszéljem meg velük?
2014. dec. 13. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Nem a zene stílusoddal vagy öltözködéseddel van baj. Türelmetlen vagy velük, mert máshol jár az agyad, mikor velük vagy. Kikerültél egy új világba, és nem akarsz foglalkozni az unalmas otthoni problémákkal, úgyhogy könnyen felkapod a vizet és balhézni kezdesz. Türelem. Ha otthon vagy, foglalkozz a családoddal. Hiányzol nekik, időt akarnak veled tölteni, beszélgetni akarnak. Te elmentél, otthon üres lett a helyed, neked viszont a helyükre ezer új arc és dolog került, úgyhogy te nem érzed át a helyzetüket.
2014. dec. 13. 19:53
 2/8 anonim ***** válasza:
én csak a fültágítót ellenzem,de azt is csak azért,mert amikor már megunja az ember nem kiveszi és éli tovább az életét,hanem egy nagy rés marad a fülön ami,nagyon csúnya látvány:S
2014. dec. 13. 19:54
 3/8 anonim ***** válasza:
6%
ne csinálj magadból bohócot. Fültágító meg ezek az elviselhetetlen ordibálós zenék. Meg fekete ruhában lógó pofával mászkálsz mint aki temetésről jött. Ez a baja édesanyádnak. Nem kell hülyegyerekként viselkedni, akkor talán felnőttként kezelnének.
2014. dec. 13. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 15 éves lehetsz, mindenképpen most változnál valamennyire, kollégiumtól függetlenül is. Az jó ha a rockot szereted, én is, de idővel hidd el, a külsőségek már nem fognak számítani, attól még a zene szeretete megmarad. Rockzenész a férjem is, ő sem úgy öltözik már, mint egy rocker, 30 évesen ez már inkább ciki. De tudom, hogy ilyen fiatalon nekem is nagyon fontos volt az öltökködés, piercing, stb. Mellesleg a piercingért, tetkóért én nem szólnék be szülőként, de te most egy olyan ékszert hordasz, amit később nagyon fogsz bánni, szóval én azt elfelejteném a helyedben. Gonndolj bele, milyen szép leszel, ha kiveszed onnan.

Igazából a családod, az, aki nem tudja felfogni, hogy kamasz vagy és most egy darabig ilyen leszel. Igyekezz azért velük is foglalkozni, de természetesen, főleg úgy, hogy új környezetben vagy, neked most ott is meg kell felelni a suliban, nemcsak otthon. a szüleid majd beletörődnek, hogy nemsokára felnőtt leszel és kezdesz leszakadni róluk.

2014. dec. 13. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Fültágító?

Az jó kis muri, főleg, ha valaki belekattint egy lakatot!

(Megtörtént eset, szakadtunk a röhögéstől)

2014. dec. 13. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem mindig ez jut az eszembe a fültàgitotôl!

Olyan undorito, allat megjelolesre meg jo is, de hogy az emberek meg ebbol is trendit csinaltak!

2014. dec. 13. 20:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Rock, metál zenével nekem sincs bajom, 30 évesen is azt hallgatom, a barátaim is, és mellette rendkívül precízen végzik építész, programozó vagy gyógyszerész munkájukat.. Aki ez alapján ítél meg, az felszínes ember, nem kell vele foglalkozni. Később persze már nem lesz ilyen fontos a megjelenés számodra sem, de egy tizenéves még másképp lát dolgokat. A fültágítót én is nagyon csúnyának tartom. Megpróbáltam már lebeszélni róla néhány 20 éves "kollégámat", de semmi haszna. A fiúk szerint király, és buknak rá a csajok. Mélységesen nem értem a dolgot, de nem hiszem, hogy az én szavam miatt bárki meggondolná magát..
2014. dec. 13. 20:11
 8/8 A kérdező kommentje:
a fültágító az nem lesz nagy csak 6mm-es.szóval ha azt kiveszem még visszamegy.és köszönöm a válaszokat.
2014. dec. 14. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!