Megváltoztam állítólag. Hogy beszéljek velük? Ez nagy baj?
Kb. 15 éves lehetsz, mindenképpen most változnál valamennyire, kollégiumtól függetlenül is. Az jó ha a rockot szereted, én is, de idővel hidd el, a külsőségek már nem fognak számítani, attól még a zene szeretete megmarad. Rockzenész a férjem is, ő sem úgy öltözik már, mint egy rocker, 30 évesen ez már inkább ciki. De tudom, hogy ilyen fiatalon nekem is nagyon fontos volt az öltökködés, piercing, stb. Mellesleg a piercingért, tetkóért én nem szólnék be szülőként, de te most egy olyan ékszert hordasz, amit később nagyon fogsz bánni, szóval én azt elfelejteném a helyedben. Gonndolj bele, milyen szép leszel, ha kiveszed onnan.
Igazából a családod, az, aki nem tudja felfogni, hogy kamasz vagy és most egy darabig ilyen leszel. Igyekezz azért velük is foglalkozni, de természetesen, főleg úgy, hogy új környezetben vagy, neked most ott is meg kell felelni a suliban, nemcsak otthon. a szüleid majd beletörődnek, hogy nemsokára felnőtt leszel és kezdesz leszakadni róluk.
Fültágító?
Az jó kis muri, főleg, ha valaki belekattint egy lakatot!
(Megtörtént eset, szakadtunk a röhögéstől)
Nekem mindig ez jut az eszembe a fültàgitotôl!
Olyan undorito, allat megjelolesre meg jo is, de hogy az emberek meg ebbol is trendit csinaltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!