Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alkoholról lelehet így állni?

Alkoholról lelehet így állni?

Figyelt kérdés

Évek óta rendszeresen iszok. Kezdtem gyengébbel,likőrökkel,utána jött a bor,2-3 éve pálinka,whyskey,konyak,rum.Soha nem magában ittam,mindig kevertem,cola,gyümölcslé,kv vagy akár víz is.

Most ott tartok,heti 2,3üveg 7dcl-es fogy el.De már átfordult,nem tolerálom,már egy deci kiüt,aludnom kell tőle. Ráadásul érzem,nyilallgat szerintem a májaba.

Leakarok állni,de nem akarok segítséget kérni,környezetem nem tudja.

Kérdésem,napi cökkentéssel ,elvonási tünetek nélkül sikerülhet-e? Nem akarok hallucinálni,ettől félek a legjobban és ezért úgy akarom megoldani per pillanat,1dcl beosztok naponta.Ezt vagy két hétig,utána lejjebb viszem az "adagot".Valami gyógyszer,tea ,vitamin,ami segíthet?

Megoldható ez így szerintetek?Normális válaszokat várok,köszönöm.

2016. aug. 23. 14:21
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Oké,mindenképp! :) Egyelőre tartom amit elterveztem és nem is kívánom,pedig itt van.Szerintem nálam ilyen megszokásból ment ez,soha nem berúgni akartam. Órákig eliszogattam egy kikutyult adagot,kortyolgatva.Vettem 100%-os gyümölcslét,gondoltam ha a fele igaz a ráírt vitaminmennyiségnek,akkor is jó,összekötöm a kellemest a hasznossal:) Most azt kortyolgatom,pia nélkül,mert kell,hogy legyen a pohárba valami.:)
2016. aug. 26. 18:12
 22/22 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta?
2022. jún. 2. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!