Szerintetek leszokhatok e kockázatmentesen az alkoholról magamtól az alábbi esetben?
Figyelt kérdés
35 éves nő vagyok.Ha nem sikerül leszoknom az alkoholról szeptemberig,akkor szeptemberben lesz egy éve,hogy alkoholista nő vagyok.Eleinte 2 naponta.Most már naponta 2 doboz sört iszom.Hétvégén 4 is elmegy.Számíthatok komoly mellékhatásra ha abbahagyom?Anno a dohányzást egyik napról a másikra tettem le.Ez nem tudom,hogy működni fog-e.2015. júl. 21. 18:46
1/3 anonim válasza:
Szerintem igen. Ha nem is olyan radikálisan, de fokozatosan sikerülhet. Csak rajtad műlik. Az a legnagyobb probléma, hogy a kor előrehaladtával csökken az erős akarat és kitartás.
2/3 anonim válasza:
Nem hinnem, hogy alkoholista lennel (meg no letedre sem) napi 2 doboz sortol. Persze folosleges minden nap inni, de ettol meg nem vagy alkoholista.
Nem hinnem, hogy barmilyen mellekhatassal lesz Rad ha nem iszol tobb sort. Hianyozni fog es ennyi.
3/3 Phoney válasza:
Még akkor is messze állnál a fizikai függéstől, ha minden nap letolnál 4 sört. Nyugodtan állj le, nem lesznek tünetei (leszámítva persze, hogy pszichés alapon feszültté válhatsz, de ezzel meg kell birkózni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!